Резултати од барањето

 1. Lady

  Драга Кајгана

  Zdravo kajgano, samo da te pozdravam :))
 2. Lady

  Хороскоп, хороскопски знаци (општо)

  Eve Burn: zkastrofilozof@yahoo.com mob:070 628 803
 3. Lady

  Хороскоп, хороскопски знаци (општо)

  Pred nekoj den ja kupiv knigata ASTROLOSKI PATOKAZ od M-r Zoran Krstevski. Navistina se iznenadiv od kvalitetot na knigata, procitav za svojot zodijacki znak i za odnosite pomegu astroloskite znaci. Na nasava teritorija za prv pat izleze vo pecat kniga od vakov tip i toa na makedonski jazik...
 4. Lady

  Патот кон среќата!

  Cenata na srekata na Golemata Dama e 1000, 00 den "besplatno krvce"
 5. Lady

  Дежурна ординација! ( отворена е нова тема, оваа стои само за читање )

  Проблем со срцето. Лекот е различен за сузбивање на високиот крвен притисок?
 6. Lady

  Дежурна ординација! ( отворена е нова тема, оваа стои само за читање )

  Има да каже некој лек за намалување на висок крвен притисок? Итно
 7. Lady

  Среќен роденден Lady

  Фала дечки, повелете на торта:wink:
 8. Lady

  Срекен роденден City

  Срекен роденден City:smir:
 9. Lady

  Среќен роденден Ада

  Среќен роденден:back:
 10. Lady

  Патриотизам - вродено чувство, наметната пропаганда или...?

  Не е бламажа....Имате цел, тоа го кажав! Или не е така?:) И ден денес се дружам со интелектуалци, но пред се еманципирани, во кои влегуваат доста Турци и Албанци, со кои надолго ии нашироко разговараме за овие теми, и заеднички ги гледаме пропустите од душманските меѓусебни нагони (како што...
 11. Lady

  Патриотизам - вродено чувство, наметната пропаганда или...?

  Колку еуфорини навреди...Колку комплименти упатени до мене. Истовремено сум и опозитив на паметна,учена и стабилна, во тема за патриотизам каде мојот став убаво го образложив. Зар рипањето од земја едно метро и упатените навреди се карактеристика на стабилност и култура?:jaj:
 12. Lady

  Патриотизам - вродено чувство, наметната пропаганда или...?

  Не мислам ни дека сум посебна ни предодредена...Воопшто не се чувствувам така....А дали си ти предодредена мене да ми кажуваш и судиш колку сум учена?
 13. Lady

  Патриотизам - вродено чувство, наметната пропаганда или...?

  Кажи ми најискрено еден пост каде што може да се забележи еднинственоста на македонските форумџии, нивни заеднички став и почитување на нивната еднинственост како што тоа умеете Вие Албанците? Нели сметаш дека нашиот патриотизам е нарушен? Дали не забележуваш дека имаме меѓусебен раздор и ако...
 14. Lady

  Патриотизам - вродено чувство, наметната пропаганда или...?

  Имаш ли факти? Слушам, слободно карај се, како да си на улица Сигурна сум дека и покрај професионалноста на тимот, не ти помогнале...Продолжи да се дрвиш, и тоа каде , на форум! А зошто толкава болка да претрпиш? Што докажуваш со тоа? Колку си ја сакаш верата? Е па јас не сечам ништо, јас...
 15. Lady

  Патриотизам - вродено чувство, наметната пропаганда или...?

  Па нормално "побогу"! Што има врска дали ќе одиш в џамија или в црква!
 16. Lady

  Патриотизам - вродено чувство, наметната пропаганда или...?

  Млада дамо, мора да отвораме теми за да ВИ ЈА КРЕНЕМЕ националната свест и патриотското чувство затоа што се заборавивте, заборавивте кои сте и од каде потекнувате, ги заборавивте Вашите дедовци и предци и бесцелно лутате во лавиринтот наречен живот, современи сте, модерни, за Вас не е битно...
 17. Lady

  Радувај се, ама немој многу, не чини

  Ех, радост е радост! Не смееме да ја ограничуваме, да се стегаме и да мислиме како ја доживуваме! Ако се ограничуваме, блокадата ке не акне во губење на радоста:toe:
 18. Lady

  Порака до бившите

  Еми, еве вака....Sorry, што толку те издигнав и те претворив во она што сум сакала да го имам:jaj:
 19. Lady

  Шпедиција, шпедитерство

  Шпедитерот е овластен да избере и ангажира транспортери, субшпедитери, царински посредници, складиштари и се друго што е потребно за да се заврши дадениот налог од клиентот. Пратката може да биде препуштена на горенаведените ангажирани страни под сите услови на ограничување на одговорноста за...
 20. Lady

  Шпедиција, шпедитерство

  Следните општи услови се аплицираат за секоја форма на услуга која ја извршува Шпедитерот. Страната која го назначува Шпедитерот за извршување на дејствија и активности се смета за Клиент на Шпедитерот, без обзир на договорениот начин и форма на плаќање. Овие услови...
На врв Bottom