Резултати од барањето

  1. Kvendolin

    Го работам она што го сакам или го сакам она што го работам?

    Значи од каде да почнам... Условите и можностите за работа во нашата земја на сите ни се добропознати, така да кажам. Значи, повеќето не го работиме она што го сакаме туку она што мораме или сме принудени на некој начин да го работиме чувствувајќи еве условно земено дека немаме друг начин, а...
  2. Kvendolin

    Што ве нервира во вашиот град?

    Можи темата да се преименува во “Што ве нервира во вашиот град“ . Не дека во спротивно не ми е дозволено да одговорам ама посоодветно ќе биде. Инаку во мојот град ме нервираше шемаџилукот, кабадајлукот, неинвентивноста,по малку и изолираноста (малку чуден термин) монотоноста...ама после сите го...
На врв Bottom