Резултати од барањето

  1. goca

    Предавање Бошевски и Тентов

    Во среда 17 .12.2008 во просториите на анфитеатарот на електро-машински факултет , ќе се одржи предавање од академик Бошевски за древното демотско писмо во 12:оо ч. Се надевам дека ќе има заинтересирани :) ...
На врв Bottom