Резултати од барањето

 1. petar_joker

  "Кад би био Бијело Дугме" повторно во Скопје!!!

  Штотуку добив информација од интервју од Жељко Бебек дека на крајот од септември бендот БАТ (Бебек, Ален, Тифа) ќе направи уште концерт во Скопје. За тие што не знаеле, утре имаат концерт во Марибор, а после концертот во Скопје, на 6ти октомври заминуваат на турнеја низ Америка, која ќе содржи...
 2. petar_joker

  Интегрирани кола

  Дали некој има литература на интегрирани кола или микроконтролери?
 3. petar_joker

  Нов начин на множење на броеви :)

  Што викате за овој начин за множење на броеви??? Един нов начин за умножение
 4. petar_joker

  Втор брак на вдовец/вдовица?

  Па нема што многу да се пишува, прашањето е јасно- Дали оправдувате втор брак на вдовец или вдовица? Ако може образложите зошто да или зошто не. Јас за втор брак после развод би оправдал, ама после смртта на мажот-/жената мислам дека е многу глупаво. А вие?
 5. petar_joker

  Ерик Клептон

  Барав тема за Клептон, не најдов па си реков јас да отворам. Иначе Ерик Клептон е познат англиски рок-блуз гитарист, пејач и композитор. Порано свирел во повеќе бендови од кои најмногу бил славен како гитарист во групата Cream, за потоа за продолжи со соло кариера. Познат е и под прекарот...
 6. petar_joker

  Најдобар политичар

  Кој според вас е најдобар политичар (премиер, претседател...) во светот или во Македонија? Според мене најдобар светски политичар е Владимир Путин. Значит најдобар човек е без конкуренција. А од македонскиве политичари најмногу си го сакам Јован Манасиевски. Кое е вашето мислење?
 7. petar_joker

  Човеколики мајмун или Адам и Ева?

  Има две гледишта за настанокот на денешниов човек. Едното според науката е дека човекот настанал од човеколикиот мајмун, а додека другото, според Библијата е дека човекот го створил Бог. Сега мене ме интересира вашето мислење, по која теорија настанале луѓето?
На врв Bottom