Резултати од барањето

  1. vaneto

    Дали сме живи !

    Навистина е жално да се види дека последна отворена тема , последен наптревар е од 2013 година. Како и зошто овој дел од форумот дојде до овде ?! Каде се дизајнерите каде се сите оние прекрасни луѓе кои ги запознав и со кои се дружевме не само овде и по ред други форуми ?!
На врв Bottom