Резултати од барањето

 1. Banana Man

  BJJ - Brazilian jiu jitsu

  3 црни roomaif (4500) 1 grips secret weapon плаво и 1 џудо скинато за згибови го користам :)
 2. Banana Man

  BJJ - Brazilian jiu jitsu

  јас тренирам во ROOTS 3 години. до сега не сум имал повреда. Повреда се добива најчесто од его, (развиени момци билдери) кој мислат дека од прв тренинг може со сила да те доминира па не тапка на сабмишн. иначе никој нема со сила да те повреди. термините ти се понеделник (кимоно), среда (без...
 3. Banana Man

  Конкурс за полицаец

  Абе не сме примени....
 4. Banana Man

  Конкурс за полицаец

  вчера 200 души биле на психички со поднесена жалба дека неможеле на физички да дојдат. Рачунајте влезени се. Иначе 900 имаат поминато физички, + овие со жалба( врски ).
 5. Banana Man

  Конкурс за полицаец

  За машки иако рекоа 175 најмалку, пуштаа и пониски. А за пријавување сега неможеш, чекај нареден конкурс ако има.
 6. Banana Man

  Конкурс за полицаец

  Под нормала се...
 7. Banana Man

  Конкурс за полицаец

  Истрчај да те видам. Ако е толку лесно зошто од 100 души 10 поминуваат?
 8. Banana Man

  Конкурс за полицаец

  Одмараш дур не завршат сите од твој тим. 10 мин макс. И глупо е што немаш време за загревање.
 9. Banana Man

  Конкурс за полицаец

  182 cm 78 kg
 10. Banana Man

  Конкурс за полицаец

  18 згиба 75 стомак 55 склек 13.14 трчање Иначе строго е незнам зошто се пријавуваат за џабе кога неможат 2 згиба да направат. Одма му вика потпиши и дома. И гледам многу ниски пуштаат а пишуваше 175 цм најмалце.
 11. Banana Man

  Конкурс за полицаец

  денес од 100 души само 11 поминавме. на трчањето со брза помош ги зимаа...
 12. Banana Man

  Американски фудбал - NFL лига

  Каде гледате NFL?
 13. Banana Man

  Боди билдинг и теретани - прашања, одговори, заблуди, совети...

  Со помал интензитет повеќе се согорува зошто подолго трае. Ако пример трчаш со висок интензитет 1 км за 5 мин. со низок истиот ќе го истрчаш за 10 мин. Вака на факултет ни кажуваа.
 14. Banana Man

  "Система" - најефикасната боречка вештина

  https://www.youtube.com/watch?v=2nzHykS-r2M еве ви винг чунг колку е ефикасно и тоа во старото УФЦ.https://www.youtube.com/watch?v=JjK0g-cDJI4
 15. Banana Man

  "Система" - најефикасната боречка вештина

  луѓе гледаат дека војници во русија тренираат система и одма се палат дека е најефикасна.
 16. Banana Man

  Исхрана - првиот клучен фактор за постигнувањето на атлетско тело

  што мислите како се прави креатинот? од што го вадат?
 17. Banana Man

  Исхрана - првиот клучен фактор за постигнувањето на атлетско тело

  ја фрлиф опакофката, ама сигурен сум дека беше до 2015 негде рокот. ова како гума се праи бе....
 18. Banana Man

  Исхрана - првиот клучен фактор за постигнувањето на атлетско тело

  протеинот почна пења да ми се прави и се згрутчува (како суви делови има) дур го мешам во шејк. пред неколку месеци супер се мешаше. да не е расипан нешто?
 19. Banana Man

  Исхрана - првиот клучен фактор за постигнувањето на атлетско тело

  какви тестенини јадете? обичните белите или интегралните? треба ли да се пази на ова? некои ми кажаа дека интегралните биле варка само боја ставале.
На врв Bottom