Резултати од барањето

 1. Banana Man

  Интернет-шопингот до 150 евра ќе се ослободи од царина?

  ИИЦИЈАТИВА ЗА ПОТТИKНУВАЊЕ НА ЕЛЕKТРОНСKАТА ТРГОВИЈА ИНТЕРНЕТ-ШОПИНГОТ ДО 150 ЕВРА ЌЕ СЕ ОСЛОБОДИ ОД ЦАРИНА Граѓаните што купуваат преку интернет ќе може да нарачуваат од странство производи со вредност од 150 евра без да платат царина. Агенцијата за пошти поднесе иницијатива за тројно...
 2. Banana Man

  Што се тоа ЏИМИРИНКИ?

 3. Banana Man

  BJJ - Brazilian jiu jitsu

  Благодарение на ултимејт фајтот денес бразилската џиу џица е многу популарна низ целиот свет. Денес BJJ е дел од секое натпреварување во мешаните боречки натпревари како УФЦ или М1. Стилот на оваа вештина е главно борбата на под. Слушнал ли некој за оваа вештина, ја има ли некој тренирано?
На врв Bottom