Резултати од барањето

 1. n00b

  Дали е важен сексот во една врска или брак

  Јас мислам дека сексот игра голема улога во бракот или врската на двајца вљубени.
 2. n00b

  Кој мобилен е подобар

  Сакам да видам според вас кој мобилен е најдобар од горе наведените, каков мобилен во моментов имате или сакате да имате, и кој се неговите перформанси..
 3. n00b

  Бурек

  Ме интересира бурекот правен во странство дали е ист со бурекот во Македонија :)
На врв Bottom