Резултати од барањето

 1. A

  До сите Македонци во светот!

  Драги браќа и сестри, прво се надевам дека сте добри во ова тешко време. Вие кои што сте надвор од домашното огниште, Вие кои мечтаете по домашното лебче, Вие кои што сте во Америка, Австралија, Германија, Англија, Канада, Нов Зеланд, Филипини, Шпанија, Италија, Швајцарија и другите...
 2. A

  Топ 5 програмски јазици во Македонија

  Здраво, би сакал да ве прашам ако може некој да ми каже кој се топ 5 најдобри програмски јазици овде кај нас , во Македонија? Јас правам проект на тема Програмски Јазици и наведов 5 , ама најдобри и најбарани во САД (според тоа колку време треба да се научи,побарувачката на пазарот и целокупната...
 3. A

  (Непознат) Приватен број / Unknown Number

  Здраво , Би сакал да ве прашам ако некој знае да ми одговори како може и дали има начин да се открие приватен број. Мислам дека и на вас ви се има случено барем еднаш да ви се јавил некој и сте сакале да дознаете кој број е тоа . Јас сум слушнал дека во полиција може да се дознае бројот ама...
 4. A

  Python-Task

  Здраво , Би сакал да ве прашам во врска со Python , една задача која ја видов на YouTube , за Google Interview за работа и ваква задача беше поставена ( инаку тој на табла решава и кодираше по свој начин и сакам да знам дали може на сличен начин) : [1,2,3,5] SUM = 8 Како може да се кодира...
На врв Bottom