Резултати од барањето

  1. pinturicchios10

    4G USB wireless modem во Македонија?

    Едно прашање, ако знае некој да ми одговори. Дали има кај нас во Македонија usb wireless стикови или mobile broadband со 4G подршка? Мислам дека нема но не сум сигурен па ако може некој да ми потврди... или пак можеби има? Однапред благодарам
На врв Bottom