Резултати од барањето

  1. caci_cris7

    Како да тргнам “write-protection“ од MP3?

    Please Help!!!:) Сакам да форматирам MP3 плеер но при форматирањето ми кажува "The disk is write-protected. Remove the write-protection or use another disk." И како сега да го тргнам тоа write-protection??? И што е најважно не можам да бришам песни, а уште помалку да додадам.
На врв Bottom