Резултати од барањето

 1. V

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Дали некој знае телефон во Кустендил на кој можам да проверам дали Указот стигнал до општината? Јас веќе зедов Указ во амбасадата, но јас не знам дали можам да одам на општината со мојата копија? Веќе имам адреса и постојан престој, личну карту за чужденци. Може ли веднаш да го извадам лична...
 2. V

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  DHL - 2 rabotni dena (50 €).
 3. V

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Испратете ја оваа Молба преку DHL на адреса Аксаков 5 Софија, приложете и копија од пасошот. Ви посакувам се најдобро.
 4. V

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Исто така, со задоцнување, Благодарност до сите други кои заборавив да ги споменам. Бидејќи имав интервју во Софија, испратив Молба и пасош копиа преку DHL да „Удвосторение“ биде проследено до амбасадата. Се надевам дека ќе го исполни моето барање. Прашањето, бидејќи веќе имам EGN и адреса во...
 5. V

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  13.11.2018. во Софија.
 6. V

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Мислам дека сум од 25 јуни
 7. V

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Драги форум пријатели, го добив Указот 274/2020, преписка 2060хх/2018. Благодарение на администраторите и модераторите, како и на сите добронамерни луѓе. Ви посакувам секоја среќа и многу трпеливост. Посебна благодарност до Бибо и Пале Крстиќ.
 8. V

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Образуваните преписки по години са както следва: през 2010 г. г. 2941 броја, през 2011 г. - 6442 броја, през 2012 - 10 373 броја, през 2013 - 9621 броја, през 2014 г. - 5139 броја, през 2015 г. - 2862 броја, през 2016 - 6506 броја, през 2017 г. - 8 345 броја, през 2018 г. - 12 928 броја, през 2019 - 10...
 9. V

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  @Bibo Ве молим да ме ставите на листата: Интервјуто беше 1х.ноември 2018 година, положително 1х. јун 2020. Благодарам
На врв Bottom