Резултати од барањето

 1. S

  Поврзување на Arcadia 6010 со компјутер

  - Фискалните каси поврзани со компјутер на кој принцип работат, соодветно .dll ? - Ако одговорот е да, во врска со Arcadia 6010, каде би можел да најдам соодветно .dll и документација? Имам пост овде, ако е проблем што отворив посебна тема, затворете ја.
 2. S

  ИТ фирми и пракси во Скопје

  Некој да ми наброи ИТ фирми во Скопје кои примаат практиканти, воедно и некаков контакт од нив? Секако ако незнаете дали примаат, сепак наведете ја. Патем, ако некој имал искуство како практикант во ИТ фирма, би можел слободно да се исповеда.
 3. S

  Battery [triggers and control]

  1. Дали е можно, да добијам нотификација во самиот момент кога ќе го извадам или ставам полначот на лаптопот? 2. Можам на некој друг начин (без прозорци) да ги контролирам Power Plan-овите, добро преку конзола ми врши работа powercfg, но ако некој знае некој друг начин, на пример со регистрите?
На врв Bottom