Резултати од барањето

 1. N

  Апчиња (Витамини)

  20 години имам инаку на факс сум..работам само преку лето... Инаку и ми зует главата и ме болит малце горе кај темето/кај што се носит капа а понекогаш и како да не ја осеќам и како ладна ми е нон стоп инаку проблеми со глава сум немал ни други здравствени проблеми затоа прашав..
 2. N

  Апчиња (Витамини)

  Проблемот е што цел ден спијам нишо не можам да јадам...цел ден 2-3 смутиња ако се напијам и неможам ништо повеќе од храна да внесам...вака ми е скоро една недела а претходно не бев болен инаку немам температура само немам сила/енергија имунитет....
 3. N

  Апчиња (Витамини)

  Небитно...ако знаеш нешто може и природно а може и не природно
 4. N

  Апчиња (Витамини)

  Ке ве замолам предлог препарат за подигање на имунитет (хардкор)
 5. N

  Дежурна Ординација! #2

  Ке ве замолам предлог препарат за подигање на имунитет (хардкор)
 6. N

  Дежурна Ординација! #2

  Здраво на сите. Дали е ок овај секој на плуќа
 7. N

  Дежурна Ординација! #2

  Ево ја снимката инаку онака се снимав ништо не осеќам освен што имам многу шлајм... Па дај прокоментирајте
 8. N

  Дежурна Ординација! #2

  Ваква иста е снимката само наместо како на сликава оваа бела линија(по страните на краевите) што е од десно кај мене е од лево иста големина све исто инаку онака се снимав...а имам проблеми со шлајм така почесто
 9. N

  Дежурна Ординација! #2

  Хиларна шара на бел дроб што значи?! Од Х ray снимка. Докторот рече нишо не било/немало. И нешто чаре за песок во бубрезишто би препорачале...за топење исфрлување :)
 10. N

  Сообраќајни прекршоци и казни

  Здраво на сите. Ако сака некој да ми одговори откако судијата ке ти пресуди казна за брзо возење..после колку време ти ја одземаат возачката?
 11. N

  Дежурна Ординација! #2

 12. N

  Езотерија, Окултизам - А. Кроули, П. Дунов, Д. Фортуне ...

  Избрав и прочитав по нешто за сите...авкаква е таа Kriya yoga initiation...демек без тоа не си можел да правиш Kriya yoga. И што е тоа кундалини што се издигнала змија по грбот од вежбање јога :D
 13. N

  Езотерија, Окултизам - А. Кроули, П. Дунов, Д. Фортуне ...

  Што сакаш да кажеш поточно многу си мистериозен...бтњ кое е твоето мислење за sadhguru...
 14. N

  Анксиозност и вратна спондилоза

  Ке помине....најди си некоја рекреација за почеток ...пешачење,возење велосипед етц..
 15. N

  Анксиозност и вратна спондилоза

  Па за почеток, излези малце на сонце ако имаш тераса или ако можеш престојувал во природа ..избегнувај стимуланси(кафе,енергетски етц)..среди ја малце исхраната...можеш да пробаш чај од маточина смирува малце...а ако е нешто посериозно (психијатар) Ке ти помине не очајувај ;) Колку години имаш?
 16. N

  Хороскоп, хороскопски знаци (општо)

  Со никој...
 17. N

  Хороскоп, хороскопски знаци (општо)

  Па може и од тука ... Али некој постручен :D
 18. N

  Хороскоп, хороскопски знаци (општо)

  Да препорачате некој добар астролог од Србија?
 19. N

  Дежурна Ординација! #2

  Јас би почекал...се надевам вакцината не ти е нешто итна
 20. N

  Дежурна Ординација! #2

  Епа не би требало да е нешто страшно јас не би му ја мислел, само умерено со физичка активност прави нешто полесно, пешачење, возење велосипед...
На врв Bottom