Резултати од барањето

  1. D

    Мислење за HYUNDAI ix 35 4x4 2.0

    Размислувам да купам ваков модел од 2010 година. Ме интересира дали некој знае нешто за одржувањето на возилово, трошоци за регистрација, осигурување, достапност и цена на делови кај нас итн.
На врв Bottom