Резултати од барањето

 1. rymz

  Busta Rhymes во Приштина, Косово - 29.04.2011

  Потврдено лично од организаторите (сопственикот на Full House дискотеката) дека Баста ЌЕ иде во Косово. Картите иако делуваат смешни, секогаш биле толку. За Снуп Дог дури беше смешно дека за 5 евра карта, добиваш и сим картичка со 5 евра кредит :) Нејсе, тие што мрчат за безбедност, Трнот ете...
 2. rymz

  Боливија ја призна Македонија под уставно име!

  Не признале? Не сери? Ја не гледам дека не признале... се дур на собири некој ме условува како ФИРОМ, не може да ми продава муда за бубрези дека ме признал... Јас другар ми кога сме сами си го пцујам по мајка, таков договор иаме...ама пред други не смеам... Е тоа го прави Боливија со нас. Не...
 3. rymz

  Македонија ке добие Кралска Резиденција

  Закон! :) Ете минариња и во Источна. :) Ајмо народе, купувам земјиште за ефтини пари. Кој живее во источна и сака да се пресели од клетите муслимани кои "насилно" ви се населуваат во вашите вечни огништа, јавете се, пари давам однапред. (Pun intended)
 4. rymz

  ИВЗ ја благослови кантонизацијата на Македонија

  Lurtz, некои од лавовите/тигровите и дефакто беа криминали. Чаирчанец чинам си, можам да ти посочам со прсти кој бил и што бил што правел криејќи се позади лавовските униформи. Не е убаво да се наречат сите криминалци, но...поради неколку, се обвинуваат сите. Во крв ви е тој синдром, истото го...
 5. rymz

  Британија капитулира

  Комунизам не постои, ниту некогаш постоело. Томас Мур напиша...и умре. Комунизмот со него. Ајт деца, на спиење.
 6. rymz

  ШТРАЈК СО ГЛАД ЗА НЕ МЕНУВАЊЕ НА НАШЕТО ИМЕ МАКЕДОНИЈА

  Сум рекол, и пак ќе кажам. Има решение, за се. Треба воља. Ни бараа визи? И ние ќе им бараме, но не...кај нас секој влегуваше како што ќе му се дигне. Ембарго? Но проблем. Нема ни вие низ Маќедонија да поминете. Вето во Нато? Но проблем, Окта охи...вратете им го на народот. Космофон охи...
 7. rymz

  Самит на НАТО во Лисабон, Македонија надвор од агендата

  Славјански...дали со самата твоја борба за славјански пакт признаваш дека си славјанин? Значи... ти не си антички македонец? Ко второ, кажи ЕДНАШ кога си видел нешто убаво од славјанска нација? Срви те убивале, срви те угнетувале, ти бришеле историја и се друго, Руси те користеле како карта за...
 8. rymz

  Вилијам Вокер ја поддржува идејата за „Голема Албанија“

  Земи сега убаво избриши се. Србинот одамна го затвори патентот...
 9. rymz

  Македонија 2010 - срамотилаци

  ок ај да ти нацртам, дека ќор си. На сред Скопје... Влада, гради дивоградби. Уставен суд ги осуди како дивоградби...и никому ништо. Продолжуваат да се градат. После...лицемерни, како и секогаш, барате правдина, во некое затуцано село, каде што луѓето изградиле џамија ...100% уверен на...
 10. rymz

  Македонија 2010 - срамотилаци

  Потполно се сложувам. Се што е диво изградено, треба да се сруши за еднаш да тргнеме напред. Не бива вака само тапкаме на место. Што е оваа работа, срамота невидена... од Уставен Суд викаат дивоградби се зградите покрај кеј...тие уште градат...па сеа уште џамии фалеле... Се да се сруши тоа...
 11. rymz

  Албанците сакаат референдум во Црна Гора

  Факт број 1. Македонија со референдум се отцепи од Југославија. Факт број 2. Црна Гора со референдум се отцепи од Србија Факт број 3. Албанците имаат право да бараат да се отцепат со референдум. Е сега, дали ќе има доволен број гласови, не ме занима, не живеам таму. Одговор на питањето на...
 12. rymz

  Затвор поради бакнеж со навивачки

  доколку фрлам цигара на улица во Скопје, ќе ме пеналат 50тина еуричи. Закон. Јебига, не ми се допаѓа ама тоа е. Ако запалам цигара во кафич, исто ќе ме пеналат. Не смеам да се коцкам онлајн дека не знаат како да ми ја даночат добивката (кога се глупи) , не смеам да си пљукнам на улица ако ми се...
 13. rymz

  Edita Abdieski-Makedonka megu cetirite najdobri kandidatki vo souto X Faktor

  Со оглед на обидот на асимилација врз албанците каде грото од презимињата порано завршувале со иќ, ски, ов и слично зависно за кој период зборуваме, добиваш презиме Халиловиќ, Халилов, Халиловски... од оригиналното албанско и само албанско презиме Халилај... но...ти си премногу млад и наивен за...
 14. rymz

  Џингис-хан - Александар 40-12

  Колку сакам кога вака некој ќе ми се напенали... демек перење пари е кога ништо не се гради? :) Дали ти воопшто си запознаен со поимот перење пари како се тоа прави или само изиграваш интелектуалац са прве класе? Моите податоци не ми ги даде ни Бране, ни Фрле, ни Гвујо, туку самиот член кој...
 15. rymz

  Џингис-хан - Александар 40-12

  Скулптура, внатрешна опрема, постамент - 4.1 долари вкупно.(или за да ни биде појасно... 2,99 милиони евра) ух :) колку интересно звучи. Баш за да се гордееме со тоа. Значи, монголците - споменик - култура - традиција - шатори = туризам. Македонија - споменик - перење пари -...
 16. rymz

  Во Албанија отворена канцеларија на партијата на Македонците

  Една реченица, два болда. Болна вистина во која што сам признаваш и сфаќаш зашто албанците нема да се борат во АРМ за Македонија. По твоја сопствена вина. Читајте другото со болдирано што е...
 17. rymz

  Во Албанија отворена канцеларија на партијата на Македонците

  Ех, добро шо го спомна Темелко. Тој. Баш тој кој што го величиш. Не беше тој кој што маваше груда дека има 500.000 македонци во Албанија, и не успеа едно пратеничко место да обезбеди? Чинам тој беше или има друг некој на кој што алудираш? Е сега. Елементарни права, македонците ќе добијат во...
 18. rymz

  Прашања за Исламот II

  Никој не те праша ти дали ги признаваш. Прашањето е дали Кур'анот ги признава. Одговорот е ДА.
 19. rymz

  Козаците поставија антиисиламски камп

  Kратко и јасно. Во целта. За 50 поени. Крстоносците.
 20. rymz

  Прашања за Исламот II

  Муса - Мојсеј. Иса - Исус Мерјем - Virgin Mary (yeah, right). Да, тие се пратеници на господ. Разлика горе доле во книгите нема. Разликата стои единствено во тоа дека исламот не дозволува некој во човечка форма да се нарекува себеси божји син,или да биде третиран како таков. Господ нема син...
На врв Bottom