Резултати од барањето

  1. gorantuborg

    avtobuski prevoz skopje-podgorica !!!

    slednata nedela mi treba avtobuski prevoz od skopje do podgorica , gledam deka sajtovi za liniite ima ama ne znam dali e se ok , dali treba da se rezervira karta ? , zvonam na broevite avtobuska stanica skopje ali nikoj ne se javuva , ako znae nekoj neka pise gleam 40 eura povratna pisuva ali...
  2. gorantuborg

    Дали сеуште важат марките некаде низ светот ??

    Прв пат ќе отворам тема така да не замерувајте , дали некаде низ мкд или надвор од мкд можат да се сменат 100 марки , ако добијам одговор за брзо време избришете ја темата , без тролови, 3000 денари мислам дека беа 100 марки ,
На врв Bottom