Резултати од барањето

 1. YoucancallmeV

  Концептот „Частење“

  Јас по принцип частам многу често, обично и без некоја причина, а скоро и да не сум частен па затоа ме интересира вашето мислење на темата за овој концепт. Пример, во година и пол - две сум частел над 20 пати, што со што без причина, а коа ќе кажеш на некој да части СО ПРИЧИНА (што според мене...
 2. YoucancallmeV

  Нејзиното величество - ракијата

  Идат празници па време е да се пишува на повесели побоемски теми како алкохол, па затоа решив да ја потфатиме нејзиното величество - ракијата. За неа се пишувало песни и песни, ко што викаат САРС: „Ракију волим да пијееем“. Сега вака предпразнично од вас очекувам да дадете ваши искуства за тоа...
 3. YoucancallmeV

  „Џабе работи-џабе не седи“ vs „Не излегувам од дома за ХХХХ денари“

  Здраво дечки, Long time listener, first time caller сум на форумов, ама небитно, ме интересира вашето мислење на оваа тема, горенаведените се доста доминатни различни мислења кај младите и старите, но ме интересира вашето мислење. Дали да се романтизира работење за мали пари и собирање искуство...
На врв Bottom