Резултати од барањето

  1. D

    Совет за викендица

    Здраво Мала помош околу следново: Се мислам да градам викендица 50м2 основа или 30м2 основа со 30м2 поткровје со баџи и надворешна комуникација (скали) максимална искористеност на станбен простор. (доколку некој има искуство разлика во цена помегју двете со оглед на тоа дека комуналиите се 20%...
На врв Bottom