Резултати од барањето

  1. Zerococos

    Изработка на вебстрана вреди

    Здраво другари,дали се согалсувате да се направи нова вебстрна на македонија за купи продај бесплатно?и ми треба некој експерт што знае за монетизирање на сајт од адсенсе. Или да си направам едно блогче сличо како мотика со убав дизајн итн,но проблемот е тоа што монетизацијата сакам да ми е од...
  2. Zerococos

    Најдобро монетизирање на сајт

    Здраво другари Да не ве замарам,сакам да ставам на македонски сајт реклами од адсенсе дали е можно,и како можат другите сајтовите со некој трик да бидат одобрени? Дали има некој експерт во форумот што знае за ивие работи адсенсе,услугата ќе му биде платена.
На врв Bottom