Резултати од барањето

  1. D

    IOT/Паметен дом

    Пробав да најдам веќе отворена тема, но не најдов, па одлучив да отворам. Секој ден ми излегуваат реклами за некакви "smart home" уреди и колку и да не ги сакам мило ми е што стануваат се почести и почести. Колку од вас имаат некаков IOT сетап дома? Кои уреди ги имате и колку сте...
  2. D

    "Продишани" прозори?

    Здраво. Имам прозори со двојно стакло и во последно време приметувам (кога светлината е јака) флеки на нив. Проблемот е што флеките се од внатрешниот дел (тој што треба да е полн со некој гас според чичко гугл.) Исто така гледам на интернет дека ова е чест проблем и има решение со кое се...
На врв Bottom