Резултати од барањето

 1. GordonGoldader

  Префрлување од медицински во Штип на медицински во Скопје

  Дали некој случајно се има префрлено после 3та година од општа медицина на УГД, на општа медицина на УКИМ, па дали би сакал да ми објасни како оди тоа префрлувањето. Слушам дека намерно некои предмети се ставени во различна програма за да се отежни префрлање (како радиологија на уким е во 5ти...
 2. GordonGoldader

  Ми треба совет во врска со продажба на автомобил

  Луѓе, ми треба совет или ако некој си имал проблем па да ми каже шо да правам. Дедо ми купи автомобил од еден од Скопје (кој е полношошник и има право да ја продава) Е сега има проблем, сообраќајната и бројот на шасијата се разликуват само во 1 број, последниот, се друго е исто и во ред. Оној...
 3. GordonGoldader

  Зомби апокалипса

  Не знам дали има ваква тема и не знаев кај да ја сместам, но би било интересно да се размисли, шо би праеле ако има зомби апокалипса? Како би се заштитиле од заразените? (препоставка дека се брзи и доста агресивни) Како би преживеале без електрична енергија? Дали би убиле драга личност ако е...
 4. GordonGoldader

  Напуштени објекти во Македонија / Урбано истражување (Urban exploring)

  Не знам дали има ваква тема, али мислам дека би било интересно да се отвори една ваква тема за напуштени објекти. Сметам дека има некоја одредена убавина во заборавеното и напуштеното, или пак во тоа како некои места кои претходно значеле извор за исхрана на илјадници луѓе денеска лежат оставени...
 5. GordonGoldader

  Љубљанска Банка

  Слушнав дека некогашната Љубљанска банка ќе ги обештети штедачите чии заштеди пропаднаа во неа. Сеа тоа важи ли за Македонија? Да не знае некој повеќе информации за ова?
 6. GordonGoldader

  Дали можат да е купат книгите што ги промовира владата?

  Има некои книги што професорите ни ги препорачуваат и од кои е пожелно да учиме. Е сега, некои си имаат навика да си подвлечуваат ама овие книги се од билиотеките и ко шо знам то е забрането. Дали имате некои информации за тоа дали овие книги можат да се купат од некаде и од прилика шо цена се...
На врв Bottom