Кајгана форум

Filip Telford
Filip Telford
Е не, ти си. :D
Хоуп
Хоуп
И јас сум. :D
Filip Telford
Filip Telford
Кај си бе, колку време те нема? ЧД
Хоуп
Хоуп
Ја заборавив лозинката. А ти кај беше? Ми фалеше, интер милан, филмчиња ова она
Filip Telford
Filip Telford
Јас во знак на револт го напуштив форумов. Па се вратив во знак на провокација.

Ме имаш бе на летербокс за филмчиња, ме следиш таму, видов дека ме имаш коментирано низ форумов доека ме нема. Многу сум аднувал корејки на инстаграм. :D

Иначе, михихихихихихихихихихилан
Хоуп
Хоуп
Аааа значи манијачеше хахха
Јас не, ја заборавив лозинката и не отворив ич, освен кога сакав да пробам пак, после баталив. А за корејките да, отвори јас да ја следам, те гледам тебе.
А на леттер слабо, џабе гледаш кога нема со кој да го гледаш ко прво, па после да си го дискутираш :(

Сега видов што бе михихиихилан зошто така, и јас и тие си се вративме кај што припаѓаме хихихихи. Есенски беа што :lolzz:
Filip Telford
Filip Telford
Како бе така лозинката си ја заборавила? Хахаххаха
И како ја најде?
На врв Bottom