Кајгана форум

Corvus
Corvus
Знам. Затоа го симнав. Од Јуни ми стои, можам да видам зошто ти е 10ка, филмот Е чиста емоција, ама за мене сепак требаше малку повеќе контекст за да ме допре посилно. Иако, мора да признаам дека заскокотка некои прашања како Дали го зимаме животот along with најмалите секојдневни, најчесто незабележлви сензации for granted, и некои други слични работи за кои веројатно неам место во коментаров да ги напишам
На врв Bottom