Кајгана форум

Corvus
Corvus
Зашо ниско маче?
Ете срце има
Толстој
Толстој
:O

мене ми се виде едно и не обрнав внимание дали е срце или звезда, мислев кец си му дала.. сори haha :D
Corvus
Corvus
Не бе таман работа да му дадам 1 на Бонд :D
Бондатон почнав, ќе ги оценам кога ќе го завршам ^_^
Толстој
Толстој
и ја еднаш почнав, пред година, година ипол, изгледав неколку и нешто ме премрзе :Д
На врв Bottom