Кајгана форум

Донев
Донев
Нa прaксa сум месецoф :D
Џ
ЏинЏер
Шубоо, јас треба месецов дипломска да пријавам, а немам ниедна пракса :D Кажи некој што би ми дал само потписи ко да сум била на пракса? :D
На врв Bottom