Кајгана форум

Донев
Донев
До четврто место :Д

Џабе, толку години неуспеси и намалување на амбиции, многумина и стварно задоволни си се со клубот и Венгер, дури и жал ми паѓа. А ако им кажеш како што е, хејтер си, напатен од Арсенал, инвинсиблс, нов стадион!
Јас на почетокот бев озбилен ама кога видов каква е сиитуацијата почнав да ги пецкам само цело време хаха
На врв Bottom