Коментари на објава на профил од Red John

 1. Andrew
  Andrew
  odminuva lugje po trgovski centri i taka natamu
  3 јануари 2015
 2. Red John
  Red John
  losa droga e ova ljubovta
  3 јануари 2015
 3. Hurin
  Hurin
  Хуехуе
  4 јануари 2015
 4. NelTu
  NelTu
  LELEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
  27 јануари 2015
 5. Red John
  Red John
  Не си закаснала многу.
  27 март 2015
 6. NelTu
  NelTu
  lol
  27 март 2015
 7. Red John
  Red John
  објавата е на 1 декември, ти коментираш на 27 ЈАНУАРИ
  27 март 2015
 8. NelTu
  NelTu
  bog da cuva si :D
  27 март 2015
 9. Red John
  Red John
  Очигледно ни бог не си ја врши работата доволно добро, пошо не ве чува од мене.

  хуехуехуехуе
  27 март 2015
 10. NelTu
  NelTu
  ko ce mi tekni deka si trgnat nakaj 25kata a so postovive ......... mi ide da se otrujam
  27 март 2015
 11. Red John
  Red John
  Доктор си, барем ако се струјаш знам дека ќе се отрујаш квалитетно. Уствари ....
  27 март 2015
 12. NelTu
  NelTu
  probuvas da izmesas muabet ali slabo.............
  27 март 2015
 13. Hurin
  Hurin
  Шта речи, која порука послати
  27 март 2015