Кајгана форум

fmi
fmi
Inglourious Basterd, зашто веруваш дека се стигнало до договорка? Па ако тоа беше вака,служебната влада ке финализираше се и ке имавме договор. Видовме дека не е така. Денес на Борисов му е многу лесно да зборува,заштото е во опозициja,но ако доjде до власт отново, ке видиш дали ке е вака.
fmi
fmi
Само да ти напамтам, Борисов беше првиот премиер,коj нарача на БАН целостна анализа на темата Македониja. От внатрешни информации знам и каква е оценката за доклада.
fmi
fmi
Leandra, докато зборуваш за вас македонците и за нас македонците ... нема како да се разбереме.
Не, нема проблем дека сум се родил во БГ,даже наспроти,благодарен сум.
Докато не си припамтите,дека овде има многу повеке народ от тези во Македониja и тиja исто имали крвна врзка со географска Македониja и не почитувате нивното мислене... нема како да се деси да се разбереме наполно.
Inglourious Basterd
Inglourious Basterd
Ќе се врати Борисов за брзо, па ќе видиме. Вака џабе ќе тераме муабет. :)
fmi
fmi
Муабет минаги може да се тера, па и сме на Балканот, тоа е наполно нормално. :)
Ке поживееме, па ке видиме.
leandra
leandra
Мене не ми смета да си географски Македонец, апсолутно. Ајде повтори ми што сакаш од нас? И што треба ние да направиме за ти да се чувствуваш подобро?
fmi
fmi
Горе ти отговорив на истите прашаниja Леандра.
leandra
leandra
Многу си конфузен и ми вртиш ко киша око крагуевца, јас сакам концизен одговор ако воопшто можам да добијам од тебе. Што сакаш?
fmi
fmi
Дали сметаш,дека поведението ти е нормално например во некои моменти за един голем човек, коj разчислува?
fmi
fmi
Кажав ти, нема како да се разбереме,докато има деление мегу вас македонците и нас македонците.Нема како да се получи. Нема како да се получи,без почитуване. Колко поточно сакаш да ти го кажам?!
leandra
leandra
Ми се лоши кога те читам, бугарски тупач, со вас човек неможе да дискутира. кажи бре што сакаш од нас?
leandra
leandra
Сега и за делењето сме ти криви. Пет години труеш негативности за МКД, пет години ти ги читам сите негативни изрази за нас и фалење за тоа смрдушот од држава и народ бугарски и ми велиш се делиме? Се додека држиш бугарска теза, збор несакам да прочитам од тебе, ми се гади од бугари.
fmi
fmi
Еве, самата ти почнуваш наново. Самата ти почнуваш да даваш преднаки и етикети врз мене,после jaс сум ти крив.
Па колко поточно да ти го кажам бе Леандра? Запри да делиш лугето, почитуваj ги. Тоа ке ти е како почеток.
fmi
fmi
Да Леанда, негативен сум ком МКД, но конструктивен. Винаги кажувам-тоа не е добро,заштото....
А ти лепиш етикети,без да можеш да кажеш зашто.... овде е големата разлика.
Мина времето на цензурата и можноста да се зборува само убаво, разбери го тоа.
fmi
fmi
Докато во тебе вирее дивиот jгославизам,не почитуваш лугето без значение откаде идат, лепиш им етикети,одиш со предрасудоци, нема со тебе како да се разбереме. Извини,тоа е тоа.
leandra
leandra
Неможеш да ме натераш бугар да почитувам, плус ти самиот се декларираш за Македонец, така да не треба да те вреѓа мојот тон за бугари. И навистина ми е жал што таму избегале твоите, мое сочувство. Од толку земји во Бг да се населиш тоа ти е генерациско осакатување.
leandra
leandra
Ти имаш лошо мислење за себе, ти не си конструктивен, ти очигледно појма немаш што значи тој збор. Ти си негативец, ти си кобник, гробар, доушник овде. Кој не те знае само може да пати. Додека јадев гомна за МКД аплаузи делеше, еден убав збор не прочитав од тебе, а устата пена ти фати за тоа смрдливата држава бугарија. Ти си бил конструктивен иди губи се пу.
fmi
fmi
За тебе драга има контрадикторност мегу македонец и бугарин. Е, за мене нема. Мене не ме врега нито едното,нито другото. Наспроти, горд сум и со едното и со другото.
Ти за моите гаjле не бери, пропадиха ги един пат от Грциja,били глупи,па се вратили во Народна република Македониja,па като видели што се дешава,па се вратили овде наново. Доста добре разбрали и видели и едното,па и другото,па решили каде да са.
fmi
fmi
Леандра, продолжуваш да не почитуваш лугето,а уште повеке мнението на лугето... што да ти кажам,само можам да те жалам за тоа.
Тоа дека ти читаш избирателно, не е моj проблем. Многу пати сум кажувал и добри работи,многу пати сум кажувал,зашто една политика е добра за МКД и така натаму...
fmi
fmi
Леандра,нема да ти дозволам на моja профил да пцуеш и да си вулгарн. Ако сакаш да пцуеш и да си вулгарна- цел форум ти е на разполагане. На моjот профил-НЕ
На врв Bottom