Кајгана форум

fmi
fmi
Извини, не можам да се согласам со тоа.
G e G o
G e G o
Hrvat = pokatolicen Srbin :)

I jas so mnogu raboti ne se soglasuvam ama fakti se fakti :)
fmi
fmi
Сори, но хрватите са етаблирани доста преди ВСВ и тоа што го зборуваш си е меко кажано смешно,па даже невероватно.
Само да ти припамтам постоене на државата на србите,харвати и словенци.
На врв Bottom