Кајгана форум

SanIker
SanIker
samo realovcite i cat-pat nekoj kao tebe .. :D
Ilumious
Ilumious
како е бе преку барата? :) задоволен?
SanIker
SanIker
prezadovolen .. :)) tamu ?
Ilumious
Ilumious
+500, пекол :) Него и јас сум била 3 пати таму , во пливачки кампови, како во друг универзум е, и луѓето таму се класи над сељачизмов тука, можеш гол на улица да искочиш и никому ништо. :) Enjoy your time :P
На врв Bottom