Коментари на објава на профил од GothLady

 1. Desire
  Desire
  да радмило, како може, каква другарка си ти!!!! и одма мене да ми го лајкнеш конетаров, и уште неколку на форум, ако сакаш да ти простимо за ова!!!
  10 јули 2011
 2. GothLady
  GothLady
  ова радмилава неваспитана, еден лајк да не се стаело!
  10 јули 2011
 3. Desire
  Desire
  да бе, ќе и ги изедемо мие лајкојне, ка лимитирани да и са. остај га бе се гледа каква другарка е, него утре пошо ќе бидем со школскиве на кафе нема да можем да га земем книгата освен ако не излеземо вечерта, пошо ја од 6 планирам со овја.
  10 јули 2011
 4. GothLady
  GothLady
  шо знаеш мори, може ги лимитирале xD или може и тија се следа ! *фацата*
  иначе ќе ти ја даем некад мартинон бш тогај сака на кафе диемо,ама ќе видимо
  10 јули 2011
 5. Desire
  Desire
  абе алооо не идите тогај, или ако идете идите ама останите покасно за да дојдем и ја и тогај земи га книгата. и нека не сере мартин више аман!!! жмигавец
  10 јули 2011
 6. GothLady
  GothLady
  сакам да моем да ти го лајкнем коментаров!
  10 јули 2011
 7. Desire
  Desire
  на дерпбук се лајкаа бе коментариве?
  10 јули 2011
 8. GothLady
  GothLady
  totally.
  10 јули 2011
 9. Desire
  Desire
  that's like so awesome. лејм е овде, сакам лајкче на коментарчињаваааааааа :(
  10 јули 2011
 10. GothLady
  GothLady
  парталче мое <3
  10 јули 2011
 11. Desire
  Desire
  хххххххх да не пукнеш :)
  ах телохранителче мое :*
  10 јули 2011
 12. GothLady
 13. Desire
  Desire
  neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee pair of shoes
  10 јули 2011
 14. GothLady
  GothLady
  би4 !
  *игор жмигавец*
  10 јули 2011
 15. Desire
  Desire
  еј дн е надвор
  10 јули 2011
 16. GothLady
  GothLady
  да, а ја имам пуштено неонка ка ретардирана xD
  памтиш шишмишот? хахахах
  10 јули 2011
 17. Desire
  Desire
  аууу да и кармичката брза бубачка пред матура. лајф ис а бич енд ајм абаут ту свим
  10 јули 2011
 18. GothLady
  GothLady
  ај уиш ај уиш ај уас а фиш!
  10 јули 2011
 19. Desire
  Desire
  лајф ис а реинбоу енд ајм а флафи јуникорн
  10 јули 2011
 20. Desire
  Desire
  радмила кој ќе ги прочита нашиве бесценети мудрости мислим дека многу ќе се просветли а и ќе добиемо бесплатни градежнички услуги (заѕидуење), у најмала рука блок.
  10 јули 2011
 21. GothLady
  GothLady
  ју ар соу флафи ајм гона дај
  иначе ипак ни свана xD
  10 јули 2011
 22. GothLady
  GothLady
  аууууууу
  хахахахахахаахахахахахахахахахахахах
  10 јули 2011
 23. Desire
  Desire
  neka mi ne svaneeeee
  10 јули 2011
 24. GothLady
  GothLady
  пееше оџана? xD
  10 јули 2011
 25. Desire
  Desire
  још кд
  10 јули 2011
 26. Desire
  Desire
  забраев да те поздравим со песната али ја чув
  10 јули 2011
 27. Црвено
  Црвено
  малу ви беше лајкање дерпле едни? мислим уше едно лајкче и ќе ми се пресуши лајкбунарот xD
  11 јули 2011
 28. Црвено
  Црвено
  11 јули 2011