Коментари на објава на профил од Мартин`

 1. Eddie_rebel
  Eddie_rebel
  5 јули 2011
 2. Мартин`
  Мартин`
  Сега ќе ги разгледам, фала многу!
  5 јули 2011
 3. Мартин`
  Мартин`
  + глеам те небива.. па не би било лошо да отвориш некоја категорија со идеи за Македонски патритски маички да можеме да ги направиме само готова слика да има. Онаа со Гоце Делчев е одлична ќе ја правам деновиве :)

  пс. без тоа вива ла револутион само

  само ќе додадам уште сонце едно
  5 јули 2011
 4. Eddie_rebel
  Eddie_rebel
  За отворање тема не е проблем ама за печатење на маички е проблем :)

  Мислам дека од сликата на Гоце што е нема да можеш да си ја испечатиш на маичка.

  Премала резолуција е, ако ја печатиш дома (треба барем 300 dpi). А ако ти е во план да ти печатат во печатница знам дека бараат векторски слики што одзема малку повеќе време за правење и е сложено пошто е работа од нула.
  5 јули 2011
 5. Eddie_rebel
  Eddie_rebel
  Имав таква слична идеја но не за маички туку за патриотски беџови. Една фирма ги правеше за 30-40 денари парче. Мислев да си порачам неколку, само чекам прво тие што порачале да ме информираат дали се квалитетни :)

  За поголема нарачка, пример ако се организира некако и се пријават повеќе кајганџии веројатно и би било поевтино.
  5 јули 2011
 6. Мартин`
  Мартин`
  И со беџовите и со маичките е супер идеа, можеш и тоа да го сториш верувам ќе има заинтересирани :)

  Инаку за маичките.. продолжи да правиш ако можеш само во малце поголем формат.. битна е идејата, за комплетна реализација ќе го средат некои фотошоп професионалци што повеќе се разбираат.

  Мене побитна ми е идејата, а на Бадијала форум пример некаде ќе ми ја средат.
  5 јули 2011