Zodiak DJ
Поени од реакции
21

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

  • Во право си, но штом и тука само тоа излегува на виделина тоа веројатно е така затоа што и преовладува секаде низ луѓето, не само на форумов, за жал, нели. :toe:
    Едноставно треба да се навикнеш форумов да не го сфаќаш лично и ќе се поштедиш себе од многу нервоза :) Особено на такви теми кај што повеќето не ни седнале да размислат со своја глава, туку си ги наследиле предрасудите од дедо им и тераат така :)
    И јас си се повлеков од тие теми зашто е стварно залудно, ама на ова не можев да преќутам :)
    P
    Пријателју, днес има повод за радост - честита ти Баба Марта! Б'ди штастлив!

    Ti si početak i kraj, ti si tama i sjaj... Svaku mi nadu dijeliš po pola... Daješ mi mrvice sa svoga stola... I znam, bez tebe ostat ću sam... Još uvijek sanjam da smo zajedno k`o nekad davno ti i ja, al` jutro svaki put mi pokvari tu slatku prevaru iz sna. Još uvijek sajam da smo zajedno i da je sve k`o prvi put al` j...utro nosi golu istinu da sve je bilo uzalud.

    Otkad te nema, nema ni pola mene, jer sve u meni od toga dana vene pa budan sanjam da snovi duže traju... u svakoj priči samo ti si mi na kraju.... Ti si početak i kraj, ti si tama i sjaj... Svaku mi nadu dijeliš po pola... Daješ mi mrvice sa svoga stola... I znam, bez tebe ostat ću sam....

    http://www.youtube.com/watch?v=poy2WkxBbcw
    M
    друже ако некад се логираш молим те отвори пп многу важна молба иаме паники се дигаат меѓу многумина на кгн

    Те молам
    Кога ќе го почуствуваш најтешкиот момент во животот, кога ќе изгубиш доверба во себе си, сети се дека постои некој кој никогаш не престанал да мисли на тебе... :(
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
На врв Bottom