ManUtdChampions
Поени од реакции
44.709

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• Денес на информатика Мартин го отвара facebook профилотна Борче.Т. (Ман.Утд.Шампионс) кадешто Борче имаше напишано (Еби се бе) па професорот го виде и ни пушти да видиме цело оделение... Боро умре страм пукна брукаа!!:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
    Ако ако дудлај сега на Естудијантес кога сте дрва и неможете да не тепате.....уствари тоа е оти ние сме многу јаки:)
    Хахахахахахахаха....е воа ти се баце КОМПЛЕКСИ.....важно вие нема да го имате а на кого ќе го дадете ќе видиме у недела бе:)
    Јас Лусио на Меаца :) Само немам пари за сега да соберам барем уште 10 милиони.
    Ќе издржам мислам не сум толку слаб за да испаднам :)
    Купив неколку добри играчи само немам замени кога некој е повреден или не доволно спремен. Резервите ми се многу слаби.
    Победа со ИНтер над Атлетико во борба за првп место и сега ми бега само 3 бода :)
    Со Баерн пораз како и вообичаено, Интер (каде што играш со Јуве) го победив Бремен. Се решив да ги играм резервите и Рибери па подобро одиграа :)
    Со Виљареал загубив... :) Не е така лошо, и онака со Виљареал и Баерн се борам за опстанок а средина на тамела сум.
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom