Bobi FCB
Поени од реакции
4.078

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• B
    ne,premnogu e lesno za stavanje na klucevi.Za slikata hmmm nie vikame cisto kao staklo slikata.Ja eve veka godina i pol gi koristam programive.Ako sakas da vidis so programi osven tie sto ti dadov link,pisi na google THOR 1.0 west,i ke ja vidis kompletnata lista na programite,imas i A2,B92,Nova tv,Rts 1-2,sve zivo i divo,vredi i toa kako da se proba.A inake od kaj si,mislim ako si blisku Tetovo,vo slucaj da ne mozes da sredis rabota,bi mozel da ti pomognam:)
    B
    ja imam resiver Strong plus,so integriran softwer za moznost da stais sam kljucevi i da otvaras programi(scrambled) sto se.Resiverot za 50 evra ili pomalku bi mozel da go zemis,a i softwerot sigurno odi besplatno.Ja momentalno otvaram 200 programi vklucuvajki i paketot DIGI TV http://www.digitv.ro/main.html kaj sto moze da gi gledas apsolutno site utakmici,evropski i svetski,se na edno mesto + najnovi filmovi,znaci imas za da uzivas gledajki TV:) taka da nad 50 evra bez sac ne bi trebalo da ti izlaga
    V
    Фала брат, али ипак неможам да останам повеќе. Се надевам Барса ќе ги одбрани сите титули што ги освои оваа сезона, и повторно ќе ни донесе многу радости.

Поздрав и се најубаво.:)
    lele me ukopa ej :( duri i licno... lele :( so ke se prai be?

ko prvo od kopili kako tebe nemozam da se plasam :D a i nemam nisto licno protiv tebe. samo komentarite malce ne ti se objektivni, ali nema veze. Bitno Syn vi odrza lekcija po fudbal.

ko vtoro. ne sum isfrustiran, timot neka nema use 100 godini titula vo ls :D i vo premier, jas ke si navivam za arsenal i sekad ke bidam zadovolen, ne poradi toa sto arsenal ima slabi rezultatit, tuku poradi toa so sum fudbal fanatik.
    A i nemam pricina da imam kompleks od Barca :D kako i od nieden tim na svetov. Mozebi ne gi sakam nekoj timovi(megu koi ne se naoga barca) taka da toa e drug muabet veke... nemam pricina za kompleks od barca, ako mislis na finaleto, jebiga, fudbal e :) bitno i arsenal pokaza zabi... i ne se posramoti :)
    брат шо се дешава у фан клуб Интер???? Гледам неш коментари на велико, ама многу се ме мрзи да ги читам?
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom