paradigm
Поени од реакции
5

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

  • Не знаеш да го намалиш? Ако не знаеш, тргни го, стави нешто друго, помало :)
    K
    Можеш да се снајдеш и овде.Барем јас така мислам.не знам да ти одговорам на тоа за немањето средства за живот.Можеби си во право.
    Tova fakt e Makedonia e BOZHA zemia i za drugoto si prav,ama koga decata ti nemat hleb da iadat,trudno e da im vetish kolko e krasivo neshto,neli?
    Абе Комита...само дома си е дома :)... Не да е тешко во странство туку пртешко е. Ко че се научиш на еден живот шо си го живеел 20 год и се селиш во земја со тотално различен менталитет, е нешо најгрдо, па дур се навикниш, па немојш па сите ти фалет и така.. Кој сакат нека речит ама немат поубо од македонија наша златна :)
    K
    абе за шетање секаде е добро.ама некако животот не ми се допадна таму.не знам ама овде на балканов ми е поинтересно некако.таму е монотонија.еден човек во авион ми рече подобро да живееш со леб и сол ама важно во родното место да си.А ти каде си во која држава?
    K
    Па не баш.Во Чикаго бев на посета кај некои роднини.Работев во Њу Џерси.Молерисувавме во една зграда таму.Со македонци од мојот крај што направиле грешка да отидат во странство.
    K
    Епа аватарот е од струшкото револуционерно знаме.Јас бев во New jersey и Chicago
    K
    Од струга сум бев во америка ама сега се вратив во македонија
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
На врв Bottom