ArhangelOFDeath
Поени од реакции
126

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• G
    Dobro de ... и тука можеме да чатиме??
    :) Само не паѓај у несвест коа ќе видиш дека косата уопште не ми е бушава ко што сите си мислат
    еееее не те потценив, баш напротив, реков што ќе сум ти вака застарена. И ја сум била ко тебе де, не се родив ја порасната :D
    Хехе, што ќе сум ти, може тето да ме викаш. Се шалам, ќе се запознаеме во некој прилика, се андевам набрзо. :)
    Шо праиш бе ти? Арен?? Е од коа те неам чуено :) Коа накај СК да пиеме пиво со џандарине? х)
    С
    Не се грижи за мојата анализа, кога тогаш, подобро гледај да ги поправиш единиците. :)
    С
    Сеуште чекам анализа, да ми се каже каква егоцентрична и себе заљубена кучкетина сум. :)
    Дечко имаш некоја поента или сакаш само да си се бламираш?! Незнам зошто воопшто си направил профил..и нема потреба да ми даваш ти на мене некој неиздржан коментар.А ако мислиш дека со твојата репутација ке постигнеш лутина кај мене си се излажал..не паѓам на глупостите кажани од таквите како тебе!Без разлика дали јас сакам или не сакам да оставам одговор тоа е мое право.Фурај си стил и не ме умарај позз
    G
    АВатарот ти е :ЗАшто ме људи избежавају??
    Абе дај ги грабнеме овие Феномен и компанија ги истуриме од ќотек х)
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom