Драга Кајгана (виртуелен дневник)

Член од
10 октомври 2011
Мислења
6.098
Поени од реакции
9.903
COD Mobile последниов апдејт им е со фудбалски терени и топки по мапите и можеш да играш со Пол Погба и Нејмар, а на еден wallpaper го има и Меси со пушка, aли го немам видено како playable character. :D

 
Член од
23 август 2022
Мислења
429
Поени од реакции
763
Dear Kajgana.
I wake up everyday inspiring myself because God gave me life and life is amazing always give thanks no matter what.
My whole life and my whole career, even through my music, I tell people: let’s unify; let’s show more love,but at the end of the day I understand that life has road blocks and life is like school – you’ll be tested, we gotta pass it.
The key is to enjoy life, because they don’t want you to enjoy life.
Life is what you make it,in life everyone has a choice. The key is: make a right choice!
Life is amazing.
God Did!!!!
Screenshot_20221129-180505~2.png
 

.Sky.

Заменик министер без титула
Член од
15 февруари 2013
Мислења
6.857
Поени од реакции
7.241
Драга кајгана,

После многу години пишувам овде. Заборавен пасворд, мејл... Чисто да пишам (пофалам) станав татко на две прекрасни душички, добив близначиња машко и женско. И така преубав ден, се разбира најубав во мојот живот.
 

Partizanen banditen

Психијатриски случај
Член од
24 август 2016
Мислења
5.453
Поени од реакции
15.992
Драга

Не знам дали знае или не @Nino Manchester , ама само наркоманот костиќ се ложи на оној убиец серољуб. Иначе не знам како на некој може да му биде омилен артист, музичар или што и да е, a уште повеќе да се ложи на некого што во 99% песни негово е само „We the best music, DJ Khaled"-
 

Византиецот

what you looking at, ass
Член од
14 март 2021
Мислења
2.572
Поени од реакции
5.980
Кеј,

читам Мајли, смајли, наполнила 30ет завчера. Задуман, и таа. Како изненадување, како вчера да беше ко растев со незе. До најситни детали, да не беше денес? утрово? - лето, Јули, јужњачка горештина бетер од тие на Калифорнија, а на тв (А1 - *се крсти во Јозеп Марија и Исус и целото Олимписко друштво*) детски хумор, срцлак од дете на екранот, отракано шо би рекле ние по прилепски, суперинтелигентно, Хана *од* Монтана.
Денес и двајцата сме официјално, далеку од 1. тинејџери, далеку од 2. адолесценти, далеку од 3. млади возрасни личности, пошто сега цепиме накај 40ет. Ќе ми треба многу, за да се соочам со ова.

Ко излезе ова, беше декември камен ладно, ко че му се врајчам на видеово како да сведочам на антиквитет што тогаш беше прикачен на vevo. Прашањето тогаш беше: who owns my heart? is it love or is it art? денес го имаме одговорот - it was art, after all. И кај неа и кај мене.



*Пак и посакувам да најде среќа во љубовта - иако од тоа што ја слушнав во едно.. горко интервју, ќе прави долга пауза од таа животна свера.
Ама затоа кога е во прашање *aрт*, малку се тие што ќе не втасаат.
Кревам чаша Хуго Блау во нејзино име, и да цепиме накај 40ет. И да се видиме на Комо некогаш.
 

парва

errorhead
Член од
12 јуни 2014
Мислења
3.358
Поени од реакции
19.190
Драа

Сакам да пију ракију сс Сусаро, па мезе, ордевер, да се боцка поховано, да се шмкрне бело... сирење. Некој окулт муабет, анти Аца Лукас дискусија, бифши клаберски изадинија, опен еир жмурке, афтери а можда и некад смо биле на ист? Којтизнае!
Па некој балет или минус едн атмосфера, сс драње на уво, бас линија у етер. Едење од Силбо или Рекорд па афтер у стан сс двојку и на разд'нување... смеање...
Еееее времиња. Порано беше сфак викенд овакој,а ск???
 
Последно уредено:
Член од
9 јануари 2021
Мислења
666
Поени од реакции
701
Чисто срце значи дека има љубов во него,
чиста душа значи дека има мир во неа,
чист разум значи дека правилно мислиме,
а прав пат значи кога чекориме по стапките на бога.
 
Ф

Флеш

Гостин
Ковачевски: Се укинува прогресивното оданочување и нема зголемување на даноците

Кладилниците be like...







 
Член од
28 јуни 2022
Мислења
2.177
Поени од реакции
7.680
Се враќаме со мајка ми од работа и се прашуваме што за ручек, ај вика ќе направиме потпечени макарони со сирење или ќе спржиме нешто на брзинка, кога влегување дома баба ми усукала зелник со праз, каков Јокич, каков Јанис, баба ми е емвипи.
 

Kajgana Shop

На врв Bottom