НБА сезона 2021/22

Кој ќе биде новиот шампион?


  • Вкупно гласачи
    75

Mr.Deni

Животна грешка си ми ти...
Член од
4 мај 2007
Мислења
3.498
Поени од реакции
2.622
Чим Грифин остана да проба да ги вади со тројки,пиши пропало на работава.
 

Jankoff

Run that, pass that.
Член од
4 септември 2019
Мислења
1.645
Поени од реакции
2.614
Одбарирајте го илз ве молам !!!!!!!!
Ако ова го изгуби Бостон нека се лечат, тотално ги отсекоа и Кајри и Кеј Ди. Мене смешно и драго ми падна за Грифин.. каква ѕвероња беше порано
 

Cassaro

Паразит
Член од
15 февруари 2012
Мислења
3.306
Поени од реакции
10.320
Griffin toa so go igra posle tie povredi ti nema ni na son da go izigras


Boston igraat mnogu jeziva odbrana ako izdrzat ne gleam kako nekoj bi gi pobedil osven ekipa so jak picknroll. Sekoja cest
 

Jankoff

Run that, pass that.
Член од
4 септември 2019
Мислења
1.645
Поени од реакции
2.614
Не го мислев тоа иронично смешно.. смешно ми дојде дека мислев е повреден и затоа не игра, секоја чест за тоа што проба бар..
мене душата ми е полна, особено ради копилено Ирвинг, кое не потпиша за Бостон, нека пати сега. НАЈДОБРА ДЕФАНЗИВА ВО СВЕТ, КОЈ САКА НЕКА КАЖЕ ДРУГАЧИЕ.. аМа 4-2 зА НеТс, ставајте ми хехенца пак, кој последен се смее..
 
Член од
15 ноември 2008
Мислења
5.729
Поени од реакции
11.564
Тоа што е Далас 2011 за Леброн Џејмс ќе биде Бостон 2022 за Кевин Дурант. У случајов на Дурант е и бетер коа ќе видиш со оглед на тоа дека се дешава у факинг прва рунда а не во финале.

Језиво дно допира во овие 3 текми и со ова само уште еднаш се докажува дека без машинеријата на Кер во Голден Стејт никад нема да победи во лигава.

Тој другиот у Бруклин нема никаква поента да го коментирам, џабе е цел тој талент кога е одамна завршен со спортов.
 

Partizanen banditen

Психијатриски случај
Член од
24 август 2016
Мислења
5.487
Поени од реакции
16.131
Сеа 50 ќе им закачи КД следната па ќе има молк на темава. Прекинете да омаловажувате играчи поради една или две слаби партии.
Имаш нешто да изјавиш за оваа блампертиза?
 
Член од
23 август 2010
Мислења
38.157
Поени од реакции
107.587
Имаш нешто да изјавиш за оваа блампертиза?
Па добро види 40 или 50 поени предвидување не е баш лесно, али дека се избламираа Дурант и Бруклин нема збор и искрено драго ми е за тоа и секој што така педерски формира супер тимови треба да го снајде таква судбина. Али тоа за омаловажувањето играчи си стои и не важи само за КД него општо.

И покрај тоа што реков дека ми е драго за Нетс сепак ми е криво што тоа е против селска екипа и франшиза како Бостон али јебига, ќе испаднат у следна фаза. :kuracc:
 
Член од
23 февруари 2015
Мислења
1.119
Поени од реакции
2.020
Boston igra sampionski basket. Odbrana grizaat site do eden sto stapnuvaat na teren, switchaat sekoja pozicija, Horford igranje mislis prosla godina e draftan. Za Kevin Durant, kolku lani sto izigra pekol serija so Bucks so 2 utakmici so 50 poeni, tolku godinava e SERKO najgolem sto postoi.
Автоматски споено мислење:

A za Bulls, jebiga ne e sramota na gubis 2-1 od sampionot. Ne se brukaat bar
 
B

BigMac

Гостин
Ме разочараа Вруклин многу повеќе очекував од нив сезонава,барем финале на исток.Секоја чест за Бостон газаат дечките ништо чудно финале да играат.
 
Член од
23 ноември 2011
Мислења
1.534
Поени од реакции
3.726
Вчера прв пат ги гледав Далас во серијава и ако она што го играа е стилот што го тераат од почеток, тогаш нити Кид заслужува некаква пофалба, нити имаат теоретска шанса да ја поминат Јута, освен на индивидуален блесок на Дончиќ. Дечките од средина на прва четвртина до некаде средина на втора немаа обид за два поена, само шутеви за три поени. Ако добро следев, два пати по ред Клебер, два пати Дончиќ, два пати Динвиди, Булок исто и по еднаш Грин и Брансон во серија се обидуваа за три и во меѓувреме некое слободно изведуваа после лична :LOL:. Поселска игра амин. Им тргна шутот во трета четвртина и направија пресврт, не од некаква игра. Во последните напади Дончиќ ги напаѓа Богдановиќ и Гобер под рекет, сите други четворица седат на тројка. Кажа и коментаторот дека се тим што најмногу шутира за три во цел плејоф, само што за разлика од екипи ко Голден Стејт ова беше прелошо да се гледа, негде на пола пат меѓу Вориорс и МЗТ.
Јута може имаат слаби резултати за имињата кои играат кај нив ама бар имаат многу по разновидна и тимска игра. Си ги влечеше Мичел, па презеде Кларксон, во последна четвртина не можеа Гобер под кош да го чуваат и на крај си ја заврши работата пак Мичел.
 

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.530
Поени од реакции
17.887
Hehe srekja Juta ne sitiraat nerezonski trojke ko da nema utre.

Sent from my SM-A325F using Tapatalk
 

Kajgana Shop

На врв Bottom