Драга Кајгана (виртуелен дневник)

LastPage

Peter Crouch legs
Член од
3 ноември 2021
Мислења
71
Поени од реакции
141
1635898776117.png

Брендот на Скопје и Македонија. Ако си роден во Скопје и пратиш фудбал, а немаш никаква симпатија према ФК или РК Вардар, ти си говно од човек.

Па кога ќе видам некој роден у Скопје и наместо да го симпатише локалниот клуб Вардар, овие навиваат за Партизан, Ѕвезда, Динамо Загреб... Не бе вие не сте луѓе.

Кога ќе видиш некој од Белград да навива за Вардар, а не за Партизан, пиши ми на фиксен, ќе ти вратам од мобилен.
 
Последно уредено:

SkimSkam

Full Stack Говнар
Член од
26 август 2021
Мислења
2.119
Поени од реакции
5.667
Ќе стане многу многу полошо пред да биде барем малце подобро. А и тоа добро дали ќе биде којзнае. Замисли идеална варијанта на Ничевото ethernal reccurence али со варијанта да учиш на грешките од претходните loop-ови и да идеш само боље и боље. Или па да се утеши чоек дека има паралелна реалност комплетнп спротивна на таа што ја живееш и кога тебе ти е за нигде, тебе другиот да му топ. Ако ништо друго барем он да си поживее живот.
 

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.354
Поени од реакции
25.033

Баба ми има една витрина во Подмоље со вакви благи присобрани од селските гробишта и секогаш кога ќе ѝ одам на посета прво роварам таму - сокче со сламка, шеќерпаре, домачица, тортица, некогаш недајбоже локум. Најверојатно дека на село почесто и подобро ги слават мртвите. Па се мислам, ако го испазарам сето ова во Стокомак и го наполнам витринчето, дали ќе ја пореметам господовата работа од баба ми да собира разни пемпериња од задушници. :kafence:

Шубав маркетинг, да ти е ќејф да одиш на мртва сабота.
 
Член од
10 октомври 2011
Мислења
6.098
Поени од реакции
9.903
Драга,
Кажи му на брат Џими дека сè се тоа потрепштини. Дал за стомак, дал за задушница, ќе се најдат, посебно свеќите периодов.

Него драга у животов досега сто пати ме застанале луѓе за насоки кај е ова/кај е она и си мислам сношти се снашле ли луѓево со моите никакви инструкции или никој никогаш не стигнал кај што требало благодарение на мене. :свиркам:
 

Anco

За солун ДА, ЗА срем НЕ
Член од
1 ноември 2011
Мислења
8.603
Поени од реакции
15.403
posleden pat D... li pretposleden nesto ti pisav ama ne ti se dopisav za prvata Makedonska limuzina. Si imase taa i ime V_A_R_D_A_R se vikase toa auto i kako takvo bese na saem u tom Beogradu ama ne mu dozvolija da vleze vo hala...Ma imate vi tamo fabriku za avtobuse sta ce vam i auto>>>>>. i vidi toa ne bese dovolno tuku sto, pazi sega bideiki se ova pozarive vo moda vo posledno vreme, ama i togas imalo pozari, vidi majkata na vrakaanje od u tom Beogradu se zapaluva kamionot so prototipot na limuzinata Vardar i trga ne ostanuva od nea, no i predupreduvanje i zakana poveke tamu juznije u toj fabrici da ne se igrat toa inzinerite i da pravat pak nekoe auto.
 
Член од
15 јуни 2020
Мислења
240
Поени од реакции
905
Ај си реков да видам на people per hour, иначе фриленс страна, да фатам некое проектче за сетирање wordpress ~$30. Во првите 5 мин од огласов имаше преку 15 proposals, 11 пакистанци и по некој украинец шо нема пари шашљик да си купи. Лахор, Карачи, Исламабад, иначе градови шо не би ги посетил па макар и да ми ја сотрат цела фамилија до 9 колено. 220 милиони е проклет Пакистан. 220 милиони козоебачи, меѓу кој и мојата љубов Mahindrat со гола цицка на вацап шо ме слизна 20$. Би прифатил цел живот муртинецов и даскалов да ми прават букаке во генгбенг, само да не видам козоебач со урда на таквото да има работа со мене за било шо.
 
Член од
7 септември 2016
Мислења
19.540
Поени од реакции
34.704

Кајг,
каде е Игор?


и тебе ти се сменило животот за 360 степени? :facepalm: а бе 180, 180 степени треба!
 
Последно уредено:
Член од
15 јануари 2008
Мислења
5.041
Поени од реакции
12.031
@dobramuzika мислам дека почна да ја злоупотребуваш темата.. Сигурна сум и додолку се работеше за не-виртуелен дневник дека не би пишувал за активности во тоалетот...
 
Член од
9 февруари 2016
Мислења
1.247
Поени од реакции
3.167

Гоце држи се, со тебе сме
 

Kajgana Shop

На врв Bottom