Пост на кој сте се изнасмеале

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
42.811
Поени од реакции
83.991
Фан Клуб Интер е права ствар

Какво ЛШ, какво светско, и што ти уште знам..

Темава е крем де ла крем од светот на фудбалот :cuc:

EBI ME HANDA, EBI ME DO KRAJ NA ZIVOT SVE TI E PROSTENO, NAJDOBAR GOLMAN IKADA.






MIHIHIHIIHHIIHIHLAN
Ќе го делиме сексот, пошо и ја имам јадено говна за него.
 

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.311
Поени од реакции
57.756
Ни се разболе Syn од премногу Интер:


Ханда е вистински капитен на екипава, не спаси од тежок ремет, цел свет ќе ни се смееше, луѓе од земји за кои не сме знаеле дека постојат, ќе ни се смееа, ќе требаше да се избришеме од нетот, и да се соберевме некаде ко амиши да живееме после јурумлери у некоја пустелија ко абориџините у австралија, без интернет без ништо, без пристап на други луѓе надвор од новоформираното интерашко племе. Само марио ќе се осеќаше ко дома да е зашто моменталните негови домашни услови воопшто немаше да се разликуваат од тие, т.е. боље ќе му беше ама тоа е друг муабет веќе.
Далберт еј хахаха, абе ја да иам сеа мозочен удар, и десната нога да ми ја ампутираат, и тоа не зборам мозочен удар да сум доживеал и после 2 дена да играм не не, него влагам у игра и викам чеј, иам изглеа мозочен удар, и у меѓувреме без анестезија некој ми ја сече десната нога ( деснак сум ), и таков да ме стркалаат на терен да се тетеравам, пак боље ќе изиграв од овој.
abeeee vidi go dambrosio posle penalot na ikardi haaeeehahahahahaha, sutira, mu razvaluva glava na hobitot politano, vidi kako padna go vrati u middle earth kaj gandalf, a dambo ni dve ni tri, bara korna
:pos::pos::pos:
 

Almeida

поет, мрачна сила, гад
Член од
15 февруари 2015
Мислења
7.563
Поени од реакции
19.992
Во темата за РК Вардар....као родена битолчанка и онаква каква е, можам да замислам колку к ја заболе за Вардар. Битно да се стаи у некој контекст.

АЈДЕ ВАРДАРЕЕЕ

КАРОЛИНА Е СО ВАС !!!!
Ај сеа и у фан-клуб и на овие у ЛШ што играат вечерва да видиме со кого е Каролина.
 
Член од
26 февруари 2016
Мислења
5.419
Поени од реакции
13.587
Сакав да напоменам дека ништо не се менува во нашиот менталитет. Доцневме поради друштвото и дојдовме 15 минути пред натпревар. Нормално, на влезовите имаше огромна гужва, бидејќи сите доаѓаат во 5 за 12, а стадионот има два влеза за 12000 гледачи. Пуштаа по 10-тина души и може да замислите каква гужва се направи.
Гураат сите, пцујат, викаат. И тука го имаме највозбудливиот момент :D
Тој на првата контрола му вика на еден што влегува дека картата не му е од северна трибина. И еден од 6 реда позади, вика АБЕ КАКО НЕ МИ Е ОД СЕВЕРНА ТРИБИНА, ДА ТИ ЕБАМ МАМИЦАТА ЈАС НА ТЕБЕ :pos::pos::pos:
Овој му враќа, абе дечко не ти зборувам на тебе, туку на господинот му викам. И кога почнаа да пцујат од позди, абе отвори врата, да ти ебам државата едно друго.
Доаѓаат специјалци и викаат, абе луѓе може да влезете и од другиот влез, на северозапад. Овие му враќаат, абе на куров ќе ти влеземе :pos:
Само што успеав да се протнам, после мене фрлале со шишиња од позади, па им ја затвориле вратата и никој не пуштиле до крај, ниту тие со карти.
:pos::pos:
 

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
42.811
Поени од реакции
83.991

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.914
Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.968

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.489
Ферарито рент а кар на жена му на Пеп мене ми е во топ 10 шпекулации на Кајгана, веќе не е интересно она "Х фудбалер виден како бара куќа во У град"
 
Последно уредено:

@Lbaneso

Лаеш НЕ касаш !
Член од
19 ноември 2009
Мислења
2.425
Поени од реакции
798
Sarri Karri rezervna guma #F*ckSarri
 

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.914
Ферарито рент а кар на жена му на Пеп мене ми е во топ 10 шпекулации на Кајгана, веќе не е интересно она "Х фудбалер виден како бара куќа во У град"
Maserati a ne ferari... baska treba u top3 spekulacii da ti bide.. epten mejnstrim e toa..
 

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
9.077
Поени од реакции
21.957
Aко им беше тоа целта до сега имаше да ги шитнат и Донарума и Ромањоли.
Тие се unsellable.
Па чекај нели целта им е тоа ?Да препродаваат млади играчи на кои ќе им качат цената. Како сеа они не се за продавање?
Во стилот на Матрикс, прашањето е дали воопшто универзумот е таков каков што го гледаме или сѐ е дело на некое големо зло кое ни создава илузија за постоењето на околината. Овој проблем се нарекува „мозок во буре“ или аргумент за симулација. Според него сите ние можеби сме жртви на некоја голема симулација, а се поставува дури и прашањето дали цивилизацијата која учествува во таа симулација е вистинска. Едни филозофи се прашуваат дали ние навистина сме тоа што мислиме, а други се спротивставуваат дека ние сепак постоиме: ако светот околу нас е рационален и функционира според одредени закони, тогаш мора да прифатиме дека навистина постоиме.
Кога после неколку очајни сезони почнуваш да размислуваш која е смислата на навивањето и поддржувањето на твојот омилен тим...
Филозофија > фудбал
 

Partizanen banditen

Психијатриски случај
Член од
24 август 2016
Мислења
5.453
Поени од реакции
15.992
Мојот човек Rosemberg is on fire.

Абе кој кур Копа Америка мамицата во пичка да ви ја изнаебам :mad: Кој ве излажал вас дека фудбал треба да играте :tapp: Кои сте бе вие Бразил и Аргентина племето ваше покварено да ви го ебам.....гроб да немате умрени едни. Кога ќе дојди ред САД да носат демократија во Венецуела да бог да цел континент го избомбардираат. Од осиромашен ураниум да испоумрите. Не, од збогатен да умрите неспособни едни :facepalm: Наместо топка, бомби да шутирате куртони едни. Кој ве лажел вас за фудбал дека ве бива, одете снимајте серии таму. Уствари ни за тоа не ве бива. За кур не ве бива :yid:
Ајде сега ќе се вадиме вечер.
Oh shit, here we go again:popce:
 

Kajgana Shop

На врв Bottom