Фото хумор и интересни фотки!

jovankrstevski1

ТАТА_МАТА
Член од
2 декември 2012
Мислења
849
Поени од реакции
568
Невидена логика. Јас џабе читам книги, најголемата мудрост да ти се криела на кајгана и тоа во тема за хумор. Па ова е ко да сум ги гледал Inception, Memento и Matrix во исто време.

Не, ова мој мозок не може да го соџвака туку така, ќе треба да пројде некој ден.

Согласно на ова погоре те молам пронајди се во една од опциите подолу

1. Се околу тебе се мажи и имаш расчистено со се женско околу тебе, ни комшики, ни роднини, ни пријателки...
2. Сакав да ја пишам и втората опција ама не сакам да те навредам
 
Член од
7 септември 2016
Мислења
19.404
Поени од реакции
34.398
Невидена логика. Јас џабе читам книги, најголемата мудрост да ти се криела на кајгана и тоа во тема за хумор. Па ова е ко да сум ги гледал Inception, Memento и Matrix во исто време.Не, ова мој мозок не може да го соџвака туку така, ќе треба да пројде некој ден.Согласно на ова погоре те молам пронајди се во една од опциите подолу1. Се околу тебе се мажи и имаш расчистено со се женско околу тебе, ни комшики, ни роднини, ни пријателки...2. Сакав да ја пишам и втората опција ама не сакам да те навредам
...јеби га никој не е совршен, туку темава е за интересни и смешни фотки, а не за нивни критики, дај да видиме што фотка би одбрал ти како пример и постави ја на темава штом веќе се чудиш за другите, дај да те видиме тебе! :rolleyes:



...душекот на баба ми! :D
 
Член од
8 јануари 2012
Мислења
9.904
Поени од реакции
14.596
[DOUBLEPOST=1553710472][/DOUBLEPOST]Урнат е рекордот на употребени пцовки во единица време на единица простор од страна на ,,живо суштество,,:vozbud:

 
Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom