Членови на кои им се допаднала пораката #484

Тема:
Грбовите на Македонија - Македонска Хералдика!
 1. 11 јуни 2019

  ZooGraf

  Мислења:
  255
  Допаѓања:
  519
  Поени од трофеи:
  130
 2. 14 мај 2019

  zurich

  Мислења:
  314
  Допаѓања:
  1.197
  Поени од трофеи:
  130
 3. 11 октомври 2018

  Scirea

  Старата Дама, Машко
  Мислења:
  18.825
  Допаѓања:
  43.995
  Поени од трофеи:
  205
 4. 21 септември 2018

  курајбер

  млад, потентен, Машко
  Мислења:
  11.360
  Допаѓања:
  13.700
  Поени од трофеи:
  205
 5. 13 септември 2018

  Hulse

  Дурак, Машко, од Фербенкс, Алјаска
  Мислења:
  775
  Допаѓања:
  468
  Поени од трофеи:
  110
 6. 12 септември 2018

  Кариес

  Мислења:
  2.020
  Допаѓања:
  957
  Поени од трофеи:
  175
 7. 12 септември 2018

  Klin

  Колце
  Мислења:
  3.250
  Допаѓања:
  4.254
  Поени од трофеи:
  205