Драга Кајгана (виртуелен дневник)

ilz

Член од
15 октомври 2013
Мислења
4.348
Поени од реакции
3.987
Draga, ne pisuvam na temava, ama aj da probam da spodelam nesto, moze ke ve nasmeam. Pred eden saat imav (za mene) mnogu smesna slucka. Se shetam taka niz grad, celiot istetoviran i na izgled ludak kako sto sum, i me zastanuva eden decko, okolu 25 godini. Obicno koga me zastanuvaat baraat da im sredam nekoja trevka ili slicno. Zdravo zdravo, i zamislete, likot so telefonot vo raka na koj bara pokemoni, a pritoa izgleda vozrasno me prasuva dali i jas igram Pokémon ?? :pos::pos::pos: tolku jako se iznasmeav, abe se pomocav. Hahahaha
 
Член од
10 септември 2016
Мислења
8.794
Поени од реакции
17.162
Вистински фиромец сега се жали како Балистите пееле навредливи песни за македонскиот народ за по месец дена да навива за нив во евро-куповите и ќе те убедува и ти да навиваш зошто сепак Шкендија ја преставува Македонија.
Ова главно 70% од македонскиот народ.
За вакви дегенерици само ќотек и да не им кажеш зошто ги тепаш.
 

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.610
5 godini od matura. Otidov, se zezav labavo so site, praev muabet so klasniot, vika skzhavi bile mnogu... ne bile ko nas. Samo toa zapamtiv od cel razgovor so nego, otidov parche da mu eam.. Pola generacija, koj smenil lik celosno, koj ova, koj ona. Mnogu pijani devojki i taka....Eeeehh ja koa piev na ekskurzija i koa shvercuev alkohol u hotel u Budimpeshta da ne me vidat profesorki so samo 4-5 drugari se smeevte. Sea ne mozhevte da se sastavite :D hehehehehhez zmija ej
 
Последно уредено:
Ф

Флеш

Гостин
Или пак Балистите се радуваат дека освоиле првенство на Македонија.Кое пак не признаваат и со расни навреди ечат цела сезона.СЕГА ЌЕ ЈА ПРЕСТАВУВААТ МАКЕДОНИЈА.На теле ќе си оди македонско знаме,овие на стадион Шипобус. Важно,иронија е од две страни и агла гледано.Секој спротивно се преставува. Како Twilight Zone. Тиру,тиру,руууу

 

redfogv

Царица
Член од
10 мај 2017
Мислења
2.254
Поени од реакции
1.964
Си се разодив,си купив тоа што ми треба од маркети. :facepalm::kruna:
Сега ќе се наканам да учам.Куп испити ми се собраа.Дај Боже сите испити да ги положам и потоа само да си се релаксирам ! :semolam:
 
Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.120
Поени од реакции
15.931
Драга,

Имам обичај временска да си отварам нонстоп, не дека многу ми влијае какво ќе е, ваљда временска најмногу ги засега луѓето што канцелариите им се надвор. Респект за нив.
Четири дена нели слободни, отварам да видам прееска што и како, сите четири дена врнежи кога ќе му текне на времево, али пази, од понеделник сончево, 30 степени, нема дожд. Епа еби се.
 
Член од
7 септември 2016
Мислења
182
Поени од реакции
635
Пишав пред некоја недела дека имам некоја си егзистенцијална криза, па еве почнав да си гледам видеа од Jordan Peterson на јутуб, машина од чоек...
Иначе муабетов ми е за Холивуд и воедно срањево шо му се дешава на светов. Нема филм излезено оваа година а богами и претходната а да не се споменува геј, транс, црнец, веган, напизден од режимот, феминистка, тревопас, ку*ождерец и остала несфатена интелектуална арт маса. Живееме во време кај шо ако си нешто од наведеново треба да се нагласи демек автоматски си возвишено битие. Е*ано внимание чуда прај и шо е пострашно овие либераливе се во секој ќош на интернетов за то да се истакни како демек тие биле opressed!? Мајка му стара , дај пратете му политичари од кај нас нека ги покрадат малце, па да имаат за шо да дрват ку*еви, оти ова очигледно е од имање многууу слободно време и пари, па ќе си играме принцези.
 
S

silmarillion

Гостин
Кога ќе завршат матуриве? И овие чичињава у саковца и рентани бембари за 2000 од вечер од шипусите од арачиново и дрољичињава што мислат дека добиле нобелова, оскар и еуро лото у една вечер? Со ваква младина загаринтарана е пропаст.
 
Член од
4 ноември 2016
Мислења
2.275
Поени од реакции
1.724
Коментарот погоре е на место.

Сите слават бе МАТУРА алоо и шуто и рогато слави. Нека му кажи некој дека е задолжително средното и дека се слави за диплома ама ние сме многу глуп народ најако е што знам другари каде родителите кревале кредит за да чекаат матура.
 
Член од
2 септември 2013
Мислења
255
Поени од реакции
237
до членот што критикува младост што слават матура... вика со ваква младина загарантирана е пропаст.. па ај да подразмислиме ние што сме постара генерација што постигнавме :D:D:D
и така драга, македонче битно е да се плука у нешто нејќам ни да напишам бидејќи спомнато е веке илјада пати
 

Петра П.

насмевка
Член од
16 јануари 2008
Мислења
2.724
Поени од реакции
6.297
Кајче,
Утре 27 ги полнам. Жал ми е што цел ден ќе го поминам во пат.. и немам со кого да си го прославам роденденот..ама здравје, можда наредна година.
Затоа решив денес да си направам пред роденденска забава. Иако незнам како ќе го изведам тоа .. бидејќи работам од три утринава без престан и сега ми се умира за спиење.
Инаку не се чуствувам старо, не се чуствувам дека ме стигаат годините и дека морам да направам некои работи во блиска иднина. Дишам, живеам, се радувам на се што ме чека!
Nazdár! :pijani:
 

Kajgana Shop

На врв Bottom