Драга Кајгана (виртуелен дневник)

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.610
And baby FUCK what they saaaaaay,
Give you the plaaaayyyy.
MAX IT ALL DAAAAYYYY!
 

Sungerot Bob

Живеј го животот
Член од
7 август 2012
Мислења
32.391
Поени од реакции
36.504
Драга Кајгана,
Кукаат како тоа нема љубов, како тоа нема искрено пријателство, а уствари самите не сфаќаат дека самите се плашат или не знаат да понудат љубов или пријателство, за истото да им биде возвратено.
 

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.610
From side to side, like Dreksler Klajd,
Gej parada - sponzor okupljanja - vazelin pomada.
Grujo reko da ce i on da prosheta,
Ali i Dzaferi drzi ce za dupeta.
BUM BUM BUM - rotira burence,
nepostoi vishe jebanje u dupence!
Dozvidzenja lajna zhuta i bela,
a ciao i bella,
ciganin velicanstveni bara storitela.
 
Последно уредено:
D

dobramuzika

Гостин
во последно време скопје го избегнувам, повеќе ги сакам градовите како прилеп, што знам... ете.
 

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.348
Поени од реакции
24.998
Две случки што ми оставија впечаток деновиве:

Бев во Скопје на еден ден и имам другарчиња што држат кафич во Дебар маало па ај си реков одамна не сум им влегол во кафич, а и онака немав што да правам и се упатив натаму, пиеме кафе ова она, муабети заебанции секс теретана риболов, кога доаѓа еден од „браќата“ нормално со затемнет голф и пушта четири и ја остава колата на улица, седнува на масата до колата за да пие кафе со женската. Којзнае таа и женска дали му беше пошо никаков контакт не направија додека траеше приказнава. И ај ко шо се тесни улициве во дебар маало, буквално ја блокира улицата, коли свират ова она ама џабе, си велам ми го еба раатот се наеднаш стана многу гласно, и ај поминаа 10тина минути, кога доаѓа полиција и се паркира зад него. Овој ни пет ни шест, ладен ко Рамбо ко шиеше рана а со другата рака пукаше, ојде до колата, извади документи све, му ги даде на полицаецот и - пази сега - седна да си го допие кафето. Овој му пишува казна, овој си пие кафе, женската чепка во телефонот не ни крена глава за да види што се случува, тотално незаинтересирана, па овој демек врти по телефони за да му ја скинат казната, а да го видиш мрсул нема да му фрлиш од што беше отепан, па откако му ги вратија документите овој ја плати сметката за кафе и си отиде. Каква фиромштина пуштена на најјако еј...

Друга случка, вчера еден колега американец ме замоли да одам со него да купи ланче со дрвен крст, кејф му било и додека тој разгледуваше во бижутеријата, имаше една стара жена продавачка. Нешто се замуабетив со неа, па видов дека чува риба на шанкот кај што продава, и почнав да ја сликам нешто беше како со големи очи, како телескопи и беа, и таа ми вели „абе овие риби се склони на самоубиство“ и си реков ме заебава, па ми го кажа видот на риби му го заборавив името, демек биле познати по тоа што сакаат да се отепаат. И на сред муабет наеднаш, онака среќно тажно ми вели „еве ја чекам секој ден во овие 7 години да се самоубие, оваа никако не сака, попрво јас ќе се отепам“ па после колегата одбра ланче и заминавме.
 
Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.120
Поени од реакции
15.931
Драга,

Ме болат више очите од вртење на некои фаци што нонстоп кенкаат како немаат пари.
Значи, иди у пм, откачи ми се со тие срање муабети, ме заболе најискрено дали имаш пари.
Се научиле жртва, па жртва, па ебана жртва во животот само да глумат.
Од лично искуство, оној кој нема, скоро никогаш нема да го слушниш да кенка за пари. Овие бре, у пм, се научиле таа фраза, немам пари, да си ја кажуваат како добро утро. :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Родителите никогаш не ги оставиле без денар, секогаш се на тацна дадено, како смееш да се осудиш да се рамниш бре со некој што стварно нема, ало?!
Допирна точка со реалноста, што беше па тоа.
Не можеш да немаш пари за кафе пример, а после тоа да треснеш 500 денари на рандом глупост.
Значи, да разграничиме, ти не дека немаш пари, туку само не ти е приоритет кафето.
Неам пари не е исто со не ми се дава пари за тоа и тоа, туку сакам за друго да ги дадам. Ок?!
Луѓево, Кајги.
Ебате луѓево, не ми се прави више муабет со вакви фацки. Ќе ми се испушти и ова вртењето со очи некогаш, јас ќе сум им крива, јас ќе бидам кучка тогаш, бидејќи нема да им ги ценам жалопојките.
Гајле ми е, се помалце ми се глуми дека се согласувам. :rolleyes:
 

chef_cook

._perlous
Член од
25 октомври 2011
Мислења
4.294
Поени од реакции
13.156
Драга кајгана,

денес бев на состанок со девојка.Прв пат у живот да правам асален муабет,да не се изглупирам,да не се поднапијам,и да не и барам.Задоволен сум од себе,ветувачки старт! ))
 

Kajgana Shop

На врв Bottom