Драга Кајгана (виртуелен дневник)

Член од
16 август 2009
Мислења
2.212
Поени од реакции
1.711
Го среќаваш Zakk Wylde у ресторан, се поздравуваш, маваш селфи, ти запишува име и презиме заедно со девојка ти и те става на негов guest list за вечерашниот концерт "2017 Experience Hendrix Tour". Му плаќаш кафето и оброкот и се спремаш за концерт за некој саат.

How cool was that Kajgi?

Sent from my SAMSUNG-SM-G900A using Tapatalk
 

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.955
Поени од реакции
35.491
Преги еден лик пешачеше и го вртеше кружниот тек заедно со автомобилите , оти подолго било преку пешачкиот.:toe:
Морам да излезам од државата барем на 2 недели.:unsure:
 

Near

Рандом лик од соседството
Член од
26 март 2009
Мислења
4.226
Поени од реакции
6.707

Добри се Бугариве,добриии....Песнава ми е јака за тепање време,ама јазикот и lyrics-от ми се.. priceless :pos:

Ти ме правиш WУДА..
Знам всичките ти схеми
Аз сам дива,неопитомена,ако те не харесвам не воф мене е проблема..

(предколоквиумски кризи,нешто слично ко женски у ПМС...неам појма шо зборам,колку да се збори нешто cause i'm bored)

П.с. песната стварно е јака :icon_mrgr:
 

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.096
Поени од реакции
16.291
Кајги продолжваме денес господ бог, универзумот и било кој го крена темпото на игра скроз. Љубов скроз катастрофа денес се деси остај то, бев ПП требаше да се слика една другарка од друштвото и ојдовме се сборавме. Супер то се, видов едно елече за на кошула мн убо ојдов и фала богу нема бројче то шо имаше бројче со фабричка грешка. Ај добро си тргнав за дома се видов со едно чупе муабет муабет ај ок, стигам дома гледам телефонот 4 пропуштени од мајка ми се качвам по скали и баба ми напад имала викнале доктори шо не, притисокот 200+ и бил почнала да халуционира да вика да се дери, сега се жал идека се ја боли дека умира и дека е готова.... па добро бе значи ова 3 дел од се шо ми се случва денојве ете кој ги читал другите 2 поста знај... И добро реков ајде добро ќе помини реков ќе спијам малце, нов напад ете ја уште не знај кај тера....

Добро ја зедов колата излегов да олабај и знајш шо кајги ? Ретровизорот некој идиот ми го акнал го здробил цел а 50е е добро бе алооооо УНИВЕРЗУМУ, ГОСПОДЕ БОЖЕЕЕЕЕ, ЕНЕРГИЈА, КАРМА ?? Кај сте бе?! Зафатени се со помагање/гледање на оние наркоманите тетовирани крстој секој ден икони шо споделват на фб?

И ај бе како да не тие крај, како да не размислуваш за исти...

иди у курац бре ајде...
 

devilko

♆ wicked one ♆
Член од
28 август 2014
Мислења
1.831
Поени од реакции
5.941
Драга,
Случајно јутјубов ме одведе до ремек делово...
"I came for the leg but stayed for the music."
Што само сум пропуштал до сега...?!


И еве сега оди на repeat веќе долго..толку долго да се заврши една мисловна секвенца од некоја неостварена приказна, штотуку напишана во невронските мрежи.
This is going to be a long, long night...again.
 

smihajlo

Superposition, Relentless
Член од
11 август 2010
Мислења
3.668
Поени од реакции
4.397
ДК

Во врска со моменталнава ситуација во земјава имам некој чуден оптимизам. Си викам кога ќе стигнеш до дното можеш да идеш само нагоре.
 

бутЕ

старлета
Член од
29 март 2011
Мислења
2.231
Поени од реакции
3.830
Брачеда ми на 12 години сношти спиела кај дечко и. А ја на тие години рикав ко магаре пикачу ко го остаде на Еш ради другите пикачувчиња таму во шумата кај кангашканите.
 

Sungerot Bob

Живеј го животот
Член од
7 август 2012
Мислења
32.391
Поени од реакции
36.504
Драга Кајгана,
Животот бил поубав кога наоѓаш во текот на еден ден време за се што прави да ти биде убаво. Од сега ова почесто ќе го практикувам, доста беше посветеноста само на задолжителните обврски кои го прават животот досаден и неосетлив(y)
 

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.096
Поени од реакции
16.291
Дк денес бев на село тетка ми ја скршила ногата :pos:, и си бегам од село си се смеам на 'среќата' oд овие дена и се ок реков ајде Дејан ќе помини периодов иако можи филм да се сними и тука почна јакото. Станав од сабајле баба ми пак неарна дообро, кучето ме станваше на секој пола сат до 8 сатот па ја прошетав неќеше да оди да се искака и измоча ништо живо ајде се вратив поспав некој 5 саати и станвам ја носам да ја шетам пак ОДВАЈ ојде да се искака и измоча. И добро супер.

Му се јавувам на другарми вели се карам со женската (која патем ми е најверна другарка) почекај и ајде ок. Ми се јавува по сат ајде ми вели спремај се идам за брзо и јас спремен си реков ај ќе тргнам пешки накај саат кулата и фала богу ЗАВРНА и салам почан да ме водени ајде ОК. Стигам кај сатот ме зема со колата и ми вели дај јави и се на оваа (женска му/најверната моја другарка) држи телефонот. Вртам еднаш - претплатникот е недостапен- доообро, поминват 5 мин вртам пак - претплатникот е недостапен-. Поминват 15 мин вртам пак - претплатникот е недостапен- и му го давам телефонто ЖИМИ СЕ, ЖИМИ СЕ во секунда сврти и ми се смеј брат достапна е и ми се гази од смеење ми вели оди на бајач најсериозно - ДООБРООО. И стигаме во кафичот да пиеме кафе кога одам надвор бившата шо одев 3 години таму надвор на кафе седната и му велам ајде внатре мене ладно ми е, влегвање натре другата бивша шо одев 3 години исто (ама со ова од пред 7 години) и се смејам а другарми толку вриска од смеење пак ми рече оди на бајач брат...

И на крај одам да си купам тост со кашкавал и сите СИТЕ можно капајци ме погодија ме изводенаја. Ова моево од ова недела и неколку дена можи комедија филм да сними сигурно поќе гледаност од The Hangover кецот ќе има...

Него знај некој добар бајач во БТ? Без мајтап ќе одам
 

Kajgana Shop

На врв Bottom