Драга Кајгана (виртуелен дневник)

Bojan Van Buuren

Колектор
Член од
11 април 2008
Мислења
8.394
Поени од реакции
12.058
Читам еден од адвокатите на Заев имал проблеми со колата и затоа не дошол на судење...
Сигурно југце вози момчето.
Мада арно шо не рекле дека автобусот му избегал....
 

Мачорка

Shining Star of Paektu Mountain
Член од
25 февруари 2011
Мислења
1.955
Поени од реакции
12.542
Иронија е кога пишуваш клише бљувотини за тоа колку е затуцан македонскиот народ во очаен обид да се прикажеш себеси како напреден и со отворен ум, а истовремено јадеш гомна за девојки дека се курви што се ебат со Турци/ исфрустрирани лезбејки само затоа што ти го плеснале во лице фактот дека си најобично неспособно полтронче што цица партиски курови за да се вработи во државна администрација и да им купува бурек насабајле на поискусните цицајкурови.
 

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.936
Поени од реакции
35.322
Зборував јас за едуцирани и интелегентни луѓе кои се селат за да напреднат професионално , и да се надоградат интелектуално. Верувај вие хефтарица пар сте далеку од тоа ниво. :pos:
Сум имал јас "отворен" ум за педери лезбејки и друг вид на изроди кои се гнојот на општеството со пореметени хормони. :pos: :pos: ... Искрено ова е навреда , камоли да се прикажувам себеси дека ги оправдувам по било кој основ.
Воопшто незнам ни како се пронајдовте во постот. Јас пишував за далеку напредни луѓе , не за грешки на природата.
 

Мачорка

Shining Star of Paektu Mountain
Член од
25 февруари 2011
Мислења
1.955
Поени од реакции
12.542
Драги форумски дами и господа, имате чест да бидете сведоци на една интересна метарморфоза - имено, беа доволни само два поста за Дел Бој да го отфрли плаштот на еден урбан, нашетан, едуциран и прогресивен млад човек и да се прикаже во вистинско светло - затуцан, ограничен,исфрустриран и неписмен кромањонец, (баш како оние кои ги ругаше пред неколку поста), кој во недостиг на разумни аргументи прибегнува кон навреди од типот на педери, лезбејки и изроди.

Гнојот на општеството не се ни педерите, ни лезбејките, туку гнидите како тебе, без образ, интегритет и принципи, подготвени да си ја продадат и сопствената мајка за работно место и плата од 250 евра.

Па уште зборува господинот за некои напредни и интелигентни луѓе и професионален напредок.
За тебе интелигенција е да запамтиш по каков бурек те пратиле, а професионален напредок е да отидеш во некој бордел и да бараш совети од ноќните дами за deepthroating.
 

Lester Freamon

A man of focus, commitment, sheer will...
Член од
14 јануари 2015
Мислења
15.626
Поени од реакции
34.871
Meanwhile во нормалниот свет градат нешто што е светлосни години пред нашава мизерна земјичка, додека тука се радуваме на кинеско вовче, покачување на пензии и социјална помош за 150денари, изградба на споменик за некоја фаца од нашето минато кое воопшто не влијае за наша подобра иднина, додека инженери рмбаат во фирми за по 200 евра механичка работа без никаков напредок ниту во кариера ниту во знаење, во нормалните земји луѓето градат нешто што тука ќе го гледаме само во sci-fi филмови.
Кафезите, лепаците и гитла од тука, нека свршуваат аљабаците на говорите на Амди, Гвујо, Зајко и останата компанија, метач во ваква развиена земја ти е подобра варијанта од доктор тука.
 

Arwen Undómiel

don't quit the chase
Член од
28 јануари 2016
Мислења
209
Поени од реакции
429
Листам неколку каталози на попопуларнине продавници низ Америките направени за black friday. Лаптопче i5/8gb-ram/1tb-mem за 350$ (19600 денари). На едно место имаше и гратис навлака, ваерлес маус и 16 гб усб. Облекa со 50-60-70% попуст, парчиња мебел со 30%. Ги разбирам до некаде со еуфоријата и тепачките. Кога кај нас тие попусти... кога?!
 

Schürrle

can't be touched
Член од
19 ноември 2008
Мислења
3.019
Поени од реакции
2.059
Ovoj period od ovaa 2016 godina, a i voopsto vo mojot zivot nikogas nema da go zaboravam.

Stotuku osetiv na moja koza kako e da izgubis doverba za rok od edna sekunda gradena so godini. Ne me drzi mesto, ne me fakja son, sega izlegov da prosetam i vdisam cist vozduh vo 4h nautro. Bi posakal ova da e samo son, bidejki dosta shitovi mi se slucija posledniov period. No, se nadevam ova ke bide samo lekcija, neli se se slucuva so pricina?
Mislam deka nikogas poveke nema da imam doverba vo nikogo, likovite se dosta smeneti vo denesno vreme.
Najmnogu se protivev na muabetite deka site se isti, deka vo nikogo ne treba da imas doverba, no eve sega si ja cuknav sam glavata vo dzid i se uveriv po neznam koj pat deka toa sto ne sakav da veruvam e cista vistina.

Izvinete za latinica :)
 

Kajgana Shop

На врв Bottom