Драга Кајгана (виртуелен дневник)

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
42.878
Поени од реакции
84.182
Некоја страна на фејсбук:
ДЕНЕСКА ДОДЕЛУВАМЕ ПРАЗ! СЕ ШТО ТРЕБА Е ДА ГО ЛАЈКНЕТЕ СТАТУСОВ, ШЕРНЕТЕ ГО ИСТИОТ И ЖРТВУВАЈТЕ 5 ДЕВИЦИ. ПОСЛЕ ТОА ДАДЕТЕ ТОЧЕН ОДГОВОР НА ПРАШАЊЕТО: КОЛКУ Е 2+2!

Коментар 1: 4

Коментар 2: (копирал од коментар 1)

Коментар 3: (копирал од коментар 2)

Коментар 4: ОДГОВОРОТ Е ЧЕТИРИ (СО БРОЈКИ 4) МНОГУ САКАМ ПРАЗ БАШ ДЕНЕСКА ДОМА НЕМАМЕ ПРАЗ ПА АКО ДОБИЈАМ ПРАЗ ЌЕ МОЖАМ ДА ЈА ИЗНЕНАДАМ ЖЕНА МИ ЗА ВАЛЕНТАЈН, А ИМАМЕ И ДЕТЕ 3 ГОДИШНО ЕДНО, ИМАМЕ И КУЧЕ ШТО ИМА 13 ПАЛАЧНО ЦРЕВО ТАКА ДА ЕТЕ ВО ЛОША СОСТОЈБА СМЕ, А И ОТСЕКОГАШ ВЕ СЛЕДИМЕ И ВЕ САКАМЕ И ГИ КОРИСТИМЕ ВАШИТЕ ПРОИЗОВОДИ ТАКА ДА ВЕ МОЛИМЕ ОДБЕРЕТЕМЕ ФАЛАМНОГУ

Коментар 5: Копирал од коментар 3
 

Гладиус

notusually
Член од
14 август 2008
Мислења
5.508
Поени од реакции
1.728
Сѐ да праиш Кајгано и пак да не си океј мислам дека е крајни неблагодарно.
Некогаш сфаќаш дека луѓето намерно бараат влакно во јајцето и ако го нема си корнат од коса и ставаат. Чисто да се докаже дека се во право.
Смачено ми е Кајгано, а трпам.
Не е до другите. Ја сум глуп.

Главава шо експлодира тоа е друга тема шо ќе ја збориме у друга прилика.
 

tander123

God save the queen!
Член од
5 октомври 2015
Мислења
715
Поени од реакции
363
Д.К.

Морам да ти кажам ама никој да незнае. Шефицата си отиде и од почетокот на овој месец имам шеф и тоа заебан(тоа за другите важи, а не за мене). Како и да е морам да придготвувам нови стратегии и тактики да го неутрализирам, за да не ме замара. :zloo:
 

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.322
Поени од реакции
7.781
Читам глупости по она фејсбукон има еден пријател таму навредува една женска личност, јас ја знам нејзе лично пофина покултурна попримерна од нејзе таму нема, секогаш ме има пречекано ме има услужено. А овај не можам да го разберам, секогаш тие добрите трпат навреди.

Продадов нешто шо мислев дека никогаш нема да го продадам, тоа ме исполнува :icon_lol:. Со Јоцо се видов денеска одамна се немавме видено и поздравот многу беше здрав, добар е сега порано многу брлив беше.

Имам и мерак и желба на тебе мори...

 

Anco

За солун ДА, ЗА срем НЕ
Член од
1 ноември 2011
Мислења
8.603
Поени од реакции
15.403
D.. aj kazi , sto ne sum se rodil vo Marul, (za onie koj ne znaat,Prilepsko negde)
zosto bre zosto ovde, a ne vo Marul... pa Mariovo ke go napravev kako Kalifornija ili Filadelfija bese.
 

Lester Freamon

A man of focus, commitment, sheer will...
Член од
14 јануари 2015
Мислења
15.607
Поени од реакции
34.830
Драга,

денес си купив лимони од КАМ и се збунив дали сечам лимон или лубеница, али недоразбирањето излезе само поради кората, бидејќи сок немаше ни колку семките од лубеницата :D
 

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
35.252
Реакцијата кога Грујо ветува 10 илади евра за млади земјоделци.


10 илади евра е еден трактор бе пајо мој. :pos::pos:
 

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.147
Драга...

... не сум експерт за физика, али преку кур ми е и сакам еднаш засекад да го кажам ова. Не е поентата дека немало место за Џек на тоа даската врз која пловеше Роуз. Поентата е што ако се качат двајцата, даската ќе потоне у водата пошто нема да ги издржи. Евидентно е дека не е толку цврсто, стабилно и балансирано изградено пловило, туку е ебан остаток од чамец или од бродот кое случајно го најдоа. Ако го глеаш филмот со внимание, ќе видиш дека Џек уствари и пробува да се качи, али даската се превртува. И не, не може да се мењаваат на 10 минути, така и двајцата ќе умрат. Наизменично драстично менување на телесната температура е заебана работа.

Мислам, не ти треба многу мозок два и два да собереш, ебате интернетот
 
Член од
1 декември 2014
Мислења
2.238
Поени од реакции
4.425
Kill it........ or give that man a сукња :D Појако звучи со еден збор македонски

Градски жени ... не. Градски девојки ... не. Градски пички ... да !
Еве виа пат ќе бидам вулгарен затоа шо сакам да бидам, затоа шо поубаво ми звуче коа си го кажувам у себе. Градски пички, да. Отсекоаш сум сакал градски пички. Градските пички у ногу случаеви може и да не се родени, а некои може и да не живеат у град. Ама се градски пички, иако тоа и не го знаат. Уствари го знаат али тоа му е природно стање, и не обраќат ногу внимание на тоа. Градските пички се помалку мангупи а повиќе дами, али воа второто не го потенцират. Градските пички бират, они не се никоаш бирани. Градските пички сакат да му плаќат пијачка на некои фраери. Градските пички прифаќат од секој пијачка, затоа шо е некултурно да одбииш пијачка, ама градските пички не барат ништо друго повиќе. Од градските пички никоаш нема да слушниш дека немат. Градските пички не кукат. Градските пички не оговарат, ако ги оговараш градските пички те прескокнуват каа вирче на улицата у кривата чешма. Градските пички без збор на секој му покажуват кај му е местото. Градските пички никоаш не ти зборуват позади грб. Градските пички ти го чуват грбот, а ти и да не си свесен за тоа. Градските пички го свртуват вниманието на себе, ама онака шмекерски, ноншалантно.
Градски пички, да. Отсекоаш сум сакал градски пички.

o_Oo_Oo_O
 

kazioX

Примерен форумџија
Член од
28 април 2011
Мислења
3.823
Поени од реакции
10.551
Кајгано фатив во кладилница!!! :ojeaa: Пред неколку години се откажав од тоа и ретко одам таму, ама ај денеска еден заеднички тикет и добра одлука испадна. Пенали за Евертон во 88 и 94 минута и гол на Фиорентина во 93, лудило. Овој викенд сам останувам во Скопје, па изгледа главен ќе бидам, неочекуваните пари се најдобри. :cool:
 
H

HoT IcE

Гостин
Вчера бев да си земам оценки на факултет и на усмен испит. Не очекував дека толку ќе се изнасмеам. :D
Професоркава е пред пензија и гајле и е за се буквално. Сите чекаме ред на усмен испит и еден дечко така од позадина се избацува дека се брзал, ако може побрзо да одговарал. И оваа го викна одма, и го прашува ко демек зошто се брзаш ау и овој и вика дека се брзал за да стигне на пракса. И оваа се изгуби, знае дека на наш факултет нема пракса у трета година и го прашува демек ти од кој факултет си? И овој ама типично она скопско понашање дека поминал цел свет уздуши попреко и све знае, ко почна да се фали дека бил од International Bartender Association, правел коктели на молекуларно ниво со горење, вриење..кур се тресе у ладна вода муабети. И оваа мртва, го гледа бледо онака 5 минути кај се фали и кога го уби само у една реченица: АХ БЕ ДЕЧКО ПА ШТО НЕ СИ КАЖЕШ ДЕКА СИ ШАНКЕР ХЕХЕХЕХЕ..:pos: Ама онака цела група го слушавме неговото излагање и кога дојде до овој момент умревме у предавална од смеење :D
feelsBadMan.jpg :D
 

Kajgana Shop

На врв Bottom