Драга Кајгана (виртуелен дневник)

Mojso

uneducated knob
Член од
14 септември 2009
Мислења
4.612
Поени од реакции
12.410
Ќе ме нема 2 дена во градов посран, се враќам и се чувствувам како во Twilight Zone. Мајка ти готви ствари што никогаш во живото не си ги јадел и е убедена дека секогаш ти го прави ова и секогаш го јадиш ова. Неколку пати и напоменуваш пред да заминиш, овие работи се за перење ќе ми требаат за тогаш, овие не се, секако иаме уште за работа. Нормално комплетно спротивно направила.

Луѓе што си ги оставил да сработат најлесната работа, а остатокот да го остават кога ќе се вратиш за да не се мачат, ја заебале таа работа, ја оставиле полунаправена, па ја почнале оваа потешката што ја усрале до немајкаде. Оправудвање им е, глеај колку души сме пак не можиме да стасаме, а не па ти сам. СЕРИОЗНО ?! Ти ова другово не си го средил ко шо треба, ова ќе земиш ќе го праиш :facepalm:

Луѓе со троа мозок и организициони вештини, лупаат со чеканот по ѕид, додека овие другите пијат кафе и ги смислуваат финесите....

4 саати сум во градов...Мислам дека влегов во паралелен универзум. Кој знае, овдека може и сум дипломирал :toe:
 

парва

errorhead
Член од
12 јуни 2014
Мислења
3.414
Поени од реакции
19.486
Драа

Македонија, 5 века турско ропстфо
Парва,7 месеца турско ропстфо

Али пукна тикфа,Парватско востание : D
Значи не е злато сфе што сија,а само сунце сија као тепсија : ) Не су увек сфи пет ѕвездичке од хотел испунети, увек има нешто труло.Мене днска ми беше заѓан дн на работу у едн хотел сс пет ѕвездичке,нечу да го именуем, тој е од оние што не купи тојота, закасни,зато што беше да купи... Буреееек!
Викаф ми менаџери зшто си идеш?
Работу седам месеца, зема пет плате, на петнаес рате. Па вика за сфи е исто, сфи вработени га трпиф тој. Епа ја не, ја не сам тиПично куропушачко македонче кое блее и тлее и стои у место и га дупиф у здраф мозак а он си вика океј си е бе.Е не си е океј, плус газде гадни искомплексирани,дужни на сфи стране,лечиф комплекси мрсејки муда на вработени за најбанални работе и ситнице.Ја не га трпу тој.Приметија сам дека шефови ги цениф онија кои дудлаф и забушаваф, а не онија кои се трудиф и су вредни, љубомора рулз.
Али што е туј е, ја си најде боље место, почнују јутре.Сс среќу нека ми е

Поздраф Нездраф,тфој ПарваТи,тоес Ја.
 

Гладиус

notusually
Член од
14 август 2008
Мислења
5.508
Поени од реакции
1.728
Кајг, не знам дали сум онаму каде што сакам да бидам у животов.
Не знам дали тековната ситуација е она што сакам да ме дефинира.
Не знам дали актуелните случувања се оние кои сакам да ми го комплетираат животот.

У едно големо не знам сум и е факинг збунувачки.
 
Член од
20 јули 2014
Мислења
3.135
Поени од реакции
8.227
The oral tradition in Macedonia says that the song was based on true historical events in the region of Mariovo: After failing to seduce her with his power and fortune, the furious man wanted to abduct her and to force her into islamization. Refusing to accept this Kaleš Angja committed suicide by jumping off a cliff.
:love:
 

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Драга, не постои полоша ситуација од љубовен триаголник. Да бидам искрен, во мојава ситуација овој триаголник е всушност круг во кој се вртиме цело време.
 

M-1

Добро утро Махачкала!
Член од
6 септември 2010
Мислења
4.243
Поени од реакции
7.363
Кооперациски мудрости дел четрстри, ден Недела, време: рано, таман за леб тазе купвење.
Климче му викат на Ристо, на кој претходно следеше некоја тешка дебата (иначе Ристо е од Велмеј), " Moре Ристо, вас ксметот ви е од позади" :pos:
Го тури начисто, шо лудаци се стариве еј нек си ебет то глајте.
 
Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.862
Ептен ми се оди на некоја екс-ју жива свирка, одамна немам нешто такво искусено, ме фаќа носталгија за средношколските денови, се е сведено на на некаков поп-фолк и глупа комерцијала у поседно време или јас на погрешни места одам?
 
Член од
12 февруари 2014
Мислења
7.730
Поени од реакции
24.325
Пред една недела на фб ме додаде една женичка. Имаше профилна од неа, со пушка, облечена во воена облека. Била од Сирија и се борела против ИСИС. Сега дознав дека ја убиле... Не можам ни да опишам колку му е жал!
 
Последно уредено:

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.530
Поени од реакции
17.887
Не бе не стока си е стока,алоо ајван,ко ќе речеш еј идам у кафана,на по едно,две,тоа не значи дека мора да се утепаш од алкохол.Би нашол некој да иде со мене ко сенка некоја,и ко ќе види дека претеруам а ме удира по тиквава глупа:tapp:
 
D

Daedalus

Гостин
Кога баба ми ќе ми каже, дојди да ми помогнеш нешто, ме пука анксиозност, почнуваат раце да ми се тресат, ми паѓаат ствари што ги држам, буткам несакајќи маси...
Тоа не е ситуација во која јас помагам некому околу нешто, тоа е ситуација во која претрпувам трауматични искуства пошто не сум го фатил ебаниот чаршав за ќош убаво и сега кога го здиплила поткривен бил малце на крај, па како не сум можел да го фатам убаво, да не имам олово во рацИте?

Среќа иам топла вода откако ќе и' помогнам, за да можам да упалам туш и да седам стуткан во ќошето ронејќи солзи.
 

Bitcoin

Член од
24 мај 2005
Мислења
5.530
Поени од реакции
13.903
Абе да те чукнит кола не е толку опасно пошо имаш шанса да преживејш. Е веќе ко ќе те однесат кај нас в болница треба да се засекираш, зш таму сигурно те убивет :popce:
 
Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom